Brug fjernbetjeningen som web-browser

Sony i Japan har netop annonceret to nye plasma-fjernsyn med fjernbetjeninger, der kan bruges til at surfe på internettet med.

Indhold

Når man har et tv og en fjernbetjening, kan man normalt kun bruge det til at se fjernsyn og skifte kanal. Men det gælder ikke for Sonys to nye plasma-fjernsyn, de er nemlig udstyret med avancerede fjernbetjeninger, der gør det muligt at bruge skærmen eller for den sags skyld fjernbetjeningen som web-browser.

Fjernbetjeningen gør det muligt at bruge Sonys nye plasma-tv som web-browser.
De to nye modeller, der har fået de meget mundrette navne KDE-P50HZ1 og KDE-P42HZ1, har begge indbygget netværksteknologi og er forbundet med fjernbetjeningen via trådløst netværk.

Dermed bliver det muligt at bruge plasma-skærmen til web-browsing, hvis man har adgang til internet i hjemmet, eller som en del af et intelligent netværk i hjemmet.

Plasma-skærmen og fjernbetjeningen forbindes med hinanden via et 802.11a-netværk, som understøtter en hastighed for dataoverførsel på op til 54 megabit i sekundet.

Den flade fjernbetjeningen, der minder lidt om en tablet-pc, har en skærm med en opløsning på 800 x 480 pixels. Når den bruges som regulær fjernbetjening til tv'et, er der software-knapper på skærmen.

Fjernbetjeningen kan også bruges uafhængigt af den store skærm til at surfe på. Den kan også fungere som en sekundær, lille tv-skærm.

KDE-P50HZ1 er på 50 tommer og kommer til at koste 1,4 millioner yen, hvilket svarer til cirka 76.000 kroner. KDE-P42HZ1 er på 42 tommer og kommer til at koste 1,15 milloner yen, der er det samme som 62.000 kroner. De vil begge blive solgt i Japan senere i 2003. Om eller hvornår de kommer til Danmark vides ikke i øjeblikket.




IT-JOB

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

IT-projektledere til forretningskritiske projekter

Politiets Efterretningstjeneste

Bliv AD-specialist hos PET

De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland (GEUS)

IT-systemadministrator søges til GEUS
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere