64-bit server fra Dell

Den nye 64-bit server er PowerEdge 3250 er målrettet til komplekse udregninger og datakrævende forskning.

Indhold

Dell lancerer i løbet af sommeren en ny 64-bit server. Den nye server hedder PowerEdge 3250 og den er designet til brug i clusterløsninger, hvor adskillige servere fungerer som en samlet enhed.

Den nye server bygger på Intels nye Itanium 2 64-bit processor. Det skulle i følge producenten give den nødvendige basis for at opbygge skalerbare løsninger til kørsel af store datacenter-servere.

PowerEdge 3250 kommer i 8-, 16-, 32-, 64-, og 128 noders clusterløsninger, der kører 64-bit Red Hat Linux med HPCC (High Performance Computing Clusters) middleware, som skulle lette udrulning og drift af systemet.

Introduktionen af den nye PowerEdge 3250-server betyder ikke noget for udviklingen af 32-bit sytemer. Dem vil man forsat udvikle og lancere med 8 til 128 noder baseret på PowerEdge 1750 serveren med 3GHz dual-Xeon processorer og Red Hat Linux.

Dell kan desværre endnu ikke oplyse hverken lanceringsdato eller pris for PowerEdge 3250, men lover at begge dele vil blive offentliggjort i løbet af sommeren.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere