Artikel top billede

TDC sælger Boomtown-spilcafeer

Boomtown spillecafeer er solgt til samarbejdspartneren AA-technologies, der har base i Cairo og Dubai.

Med virkning fra 1. februar overtager TDC-partneren AA-technologies de tre Boomtown spillecafeer i København, Århus, Odense.

De fysiske spillesteder, der har 33 ansatte, indgår ikke længere i TDCs strategi, oplyser vicedirektør i Fastnet Norden, Jesper Bjerre.

”Vi ønsker at fokusere på TDCs kerneforretning inden for televirksomhed, og drift af spillecafeer er ikke en del af TDCs nuværende strategi,” siger Jesper Bjerre i en pressemeddelelse.

TDC ønsker ikke at oplyse, hvor mange penge salget har indbragt. Foruden de tre fysiske spillesteder, omfatter handlen også online gaming delen af Boomtown.

Selv om Boomtown, inklusive onlinedelen, altså ikke er en del af den fremadrettede TDC strategi, opgiver telegiganten dog ikke spilmarkedet.

Vigtig brik

Jesper Bjerre siger, ”at TDC fremover vil satse på onlinespil på nettet som en integreret del at TDCs overordnede multimediestrategi. Man vil således forsætte samarbejde med Boomtown i forbindelse med konkurrencen ’Danmarks Bedste Gamer’.

Samarbejdet med AA-technologies blev indledt i 2003 og formålet var blandt andet at føre Boomtown konceptet videre ud i verden til blandt andet Afrika og Mellemøsten. Foreløbig er det blevet til etableringer i Cairo og Dubai.

AA-technologies har dog ikke tænkt sig at stoppe udviklingen ved de fysiske spillecafeer.

”Gaming vil blive en integreret del af den hurtigt voksende teleindustri, og vi har til hensigt at gøre Boomtown til en vigtig brik inden for den udvikling,” siger administrerende direktør A. Iskander.




IT-JOB

Københavns Professionshøjskole

Nytænkende og agil IT-projektleder

Politiets Efterretningstjeneste

DevOps softwareudviklere til PET

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Rådgivende informationsarkitekter med strategisk fokus

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

IT-generalister til rollen som systemejer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere