Artikel top billede

Red Hat klar til at udsende MRG-applikation

Red Hat præsenterer software, der kombinerer messaging, real-time og grid-funktioner til virksomheder med brug for et operativsystem, der lynhurtigt kan bearbejde beskeder og transaktioner.

Computerworld News Service:
Red Hat Enterprise MRG (Messaging, Realtime og Grid), der forventes parat tidligt næste år, er en del af firmaets automatiseringsstrategi, som skal simplificere måden hvorpå applikationer implementeres og styres.

Ideen bag automatisering er at gøre det så let som muligt for it-administratorer at installere en applikation, uanset om den kører på en fysisk server eller afvikles i et virtuelt miljø.

Betaversion nu

MRG vil være tilgængelig i en betaversion sidst på ugen. Interesserede brugere kan registrere sig online.

"MRG kan ikke alene udføre arbejde som messaging middleware men også tilføje real-time-funktioner og opgave- og strøm-allokeringsfeatures.

MRG kan også planlægge opgaver og strømforsyningallokering til ressourcer, der kører i et heterogent miljø," siger Bryan Che fra Red Hat.

Hvis en Windowscomputer i en virksomhed er ledig, kan MRG koble den på infrastrukturens computer-pool og anvende kapaciteten til andre opgaver. Funktionen er baseret på en integration med Intel vPro-desktop-styringsteknologi.

Messaging analyseres

Red Hat MRG anvender teknologier fra to nøgleprojekter, for at kunne tilbyde en opensource infrastruktur.

Det ene er et projekt til udvikling af Advanced Message Queuing Protocol (AMQP), der beskriver, hvordan man sammenholder beskedder fra forskellige systemer og hvordan de skal behandles.

Projektet støttes af firmaer som Cisco, Credit Suisse og JP Morgen Chase.

Det andet projekt er 'Condor high-throughput computing open-source'-projektet fra University of Wisconsin, der er går ud på at finde en metode til effektivt at allokere og udnytte et it-systems ressourcer.

Red Hat har også, i samarbejde med universitetet, gjort Codon-koden tilgængelig i en open source-godkendt licens, og har indvilliget i at at være med til at sponsorere den fremtidige udvikling af projektet.

Først til mølle

William Fellows, som er analytiker hos The 451 Group, siger, at det er naivt at tro, at folk vil kaste sig over Red Hats MRG.

"Men, MRG kombinerer flere teknologier på en unik måde for it-miljøer, der har behov for operativsystemer, som kan behandle transaktioner på mikrosekunder.

Dette er især vigtigt for den finansielle sektor, hvor meddelelsernes tilgængelighed er afgørende for succesen - fordi 'først til mølle' er afgørende," siger han.

Oversat af Bo Madsen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere