Artikel top billede

KMD er bedst til automatisering af forretningen

Reportage: Dansk virksomhed får pris af HP Software, der satser på automatisering af forretningsprocesser. Satsningen skal skabe en eksplosiv vækst for forretningen.

Barcelona: Danske KMD er den it-virksomhed, der kan få det mest optimale ud af en understøttelse af forretningen. Ifølge HP er der ikke mange virksomheder i Europa, der formår det.

Derfor modtog KMD - kunde hos HP - i går prisen for 'Excellence in Business Alignment'. En kategori under HP's nye satsning, der inkluderer Business Technology Optimization (BTO).

Prisen bliver givet i forbindelse med konferencen HP Software Universe i Barcelona.

Hurtig indgriben

Helt nøjagtigt bliver prisen givet for driftsafdelingens egenskab i at understøtte forretningen.

"Med HPs produkter kan vi kvalitetssikre vores produkter og løsninger, så der ikke opstår fejl og oven i købet kan vi forudsige fejlen. Det gør, at vi hurtigt kan gribe ind," siger Lilian Sørensen, underdirektør med ansvar for drift og support hos KMD.

KMD's særlige belastningstest afgør, om et it-system er parat til at gå i drift. Systemet opsnapper hurtigt, om der vil opstå problemer. Og i tilfælde af problemer, afgiver systemet et gult signal.

Den særlige test sørger for, at KMD sparer godt halvanden millon kroner om året. Desuden har KMD opnået en betydelig større kundetilfredshed, bidraget til vækst, reduceret reparationstiden og risikoen for fejl.

Automatiserede processer

Flere tusinde kunder og partnere var dukket op til konferencen, hvor den øverste ansvarlige for HP's kraftigt voksende softwareforretning, HP Software, Tom Hogan, præsenterede gigantens nye satsning: HP Automated Operations 1.0.

Hovedpointen i softwarepakken er, at tunge, manuelle processer skal erstattes af automatiserede processer.

Automated Operations 1.0 skal bringe yderligere vækst for softwareforretningen, der i forvejen er en aggressiv vækstmaskine helt i front. En af vækstmaskinens største konkurrenter er IBM.

Nogle af de tydeligste fordele ved automatiserede processer er, at risikoen for fejl bliver formindsket og skaber et bedre grundlag for at træffe korrekte beslutninger.

Hos KMD mener man ikke, at det blot handler om at tage nye løsninger i brug.

"Tingene hænger sammen. Man skal tale med kunderne og lytte til deres behov. Det nytter ikke noget at tage det nye i brug, hvis man ikke lytter til kundernes behov," understreger Lilian Sørensen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere