Artikel top billede

Samsungs 82 tommers skærm her er snart tre år gammel og åbenbart ikke stor nok.

Samsung bruger 11 milliarder på større LCD-skærme

Samsung investerer 11 milliarder kroner i en ny LCD-produktionslinje på deres og Sonys fælles fabrik. Men det bliver uden Sony.

Computerworld News Service Samsung Electronics har planer om at investere 11 milliarder kroner i en ny LCD-produktionslinje på en fabrik, virksomheden i sin tid åbnede sammen med Sony.

Produktion af linjen er fastsat til at begynde i tredje kvartal 2008, men ifølge Samsung kommer Sony ikke til at lægge penge i den nye linje.

Den nye produktionslinje vil gøre det muligt for virksomheden at producere fladskærme på 50 tommer og opefter til LCD-fjernsyn.

Sony og Samsung laver allerede skærme til LCD-fjernsyn på fabrikkens første produktionslinje, som er en del af virksomhedernes joint venture, S-LCD.

Det kostede 9,5 milliarder kroner at bygge linjen, og den forventes at nå sit maksimale output på 50.000 fladskærme om måneden ved udgangen af 2007.

Målet er større skærme

Den ande produktionslinje, Samsung har planer om at bygge, vil have en månedlig kapacitet på 60.000.

Samsung har ikke afsløret, hvorfor man investerer i linjen uden Sony, og det har ikke været muligt at få en kommentar fra Sony.

De produktionslinjer, Samsung arbejder på nu, vil være i stand til at fremstille glasplader, der er op til 2,2 x 2,5 meter, den såkaldte ottende generation af 'mother glass, LCD-skærmene er skåret af. Jo større 'mother glass' er, jo større glasskærme kan der skæres til at lave LCD-fjernsyn.

Virksomheder arbejder med stadig større 'mother glass' af to hovedårsager: for at mindske omkostningerne per enhed (jo flere skærme, der kan skæres ud af én glasplade jo bedre, red.), og for konstant at være med i konkurrencen om at producere de største LCD-tv.

Oversat af Mille Bindslev




IT-JOB

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Seniorudviklere med lyst til faglige udfordringer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Scrum Master

Queue-it ApS

Team Lead Engineering
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere