Artikel top billede

Mark Hurd, CEO, Hewlett-Packard, understregede, at HP gør en dyd ud af at bruge egne produkter internt i koncernen.

OpenWorld: Hvor er nyhederne blevet af?

Reportage: Antallet af gæster har aldrig været højere, men det skorter på væsentlige nyheder på Oracles konference, OpenWorld.

San Francisco: På trods af knap 43.000 deltagere – et rekordstort antal - vurderer flere iagttagere, at konferencen Oracle OpenWorld er en betydelig mere stille affære end tidligere år.

"Sidste år annoncerede Oracle sin commitment til Linux, mens det i år har skortet på rigtig bemærkelsesværdige annonceringer,” siger Lance A. Leventhal, teknologiredaktør på nyhedsbrevet Atca og en mangeårig iagttager af Oracle.

Morgenens hovedtaler, næsthøjest i Oracle-hierarkiet, vicepræsident Charles Phillips, havde ikke de store nyheder oppe i ærmet.

Han talte dels om virtualisering, open source og standarder, dels om det store arbejde, der ligger forude for Oracle, som skal have integreret produkter og andre ydelser fra 41 opkøbte virksomheder.

Innovation gennem opkøb

Ifølge Charles Phillips er Oracles strategi rent faktisk i høj grad baseret på netop 'acquired innovation' – det vil sige innovation opnået gennem opkøb.

Faktisk betegner Phillips de mange opkøb som Oracles forlængede forsknings- og udviklingsarm.

Derudover er planen, at Oracle gennem de mange opkøb skal blive mere komplet, bedre integreret og i højere grad baseret på standarder.

Et par timer senere overtog Hewlett-Packard – Oracles tætte allierede og samarbejdspartner gennem det meste af Oracles levetid - scenen.

Interesserer mig ikke

Mark Hurd brugte hele sin taletid på at besvare spørgsmål, der var optaget på video dagen forinden, og på at understrege, at HP gør en dyd ud af at bruge egne produkter internt i koncernen.

“Det er muligt, at Mark Hurd synes, det er spændende, hvordan HP bruger egne produkter i sit datacenter, men det interesserer ikke mig. Jeg vil høre nyheder fra brugerne - ikke hvordan leverandørerne bruger deres produkter selv,” siger Lance Leventhal.

Konferencen fortsætter frem til torsdag.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere