Opera forbedrer synkronisering i ny browser

Opera Software ASA har udsendt en beta-version af deres kommende browser til pc'er, med kodenavnet Kestrel. Den kan synkronisere bookmarks mellem mac/pc'er og mobile enheder.

Computerworld News Service: Opdateringen til Opera 9.5 retter også "hundredvis af fejl", der var i alfa-versionen, siger Huid Kleinhut, chefen for desktop teamet hos Opera. I Operas desktop blog skriver han: "Website renderingen er blevet væsentligt forbedret, det samme gælder for dens performance, stabilitet og anvendelighed."

Synkroniseringsfunktionen, der hedder Opera Link, kan synkronisere bookmarks mellem Operas mobile udgave og desktop browseren. Når en bruger benytter opera Mini 4,5, en mobil browser, der også er i beta-versionen, og deres desktop browser, så vil nye bookmarks blive tilgængelige i begge systemer.

De gemte bookmarks kan nås fra alle browsere, ved at logge ind på Opera Links website.

Opera Link er lavet til folk, der ønsker at besøge sites , de har gemt med bookmarks på pc'en, via deres mobile enhed.

Opera Link findes i en Mac, Windows og Linux version. For at få programmet skal man skrive sig på en brugerliste.

Opera, der har til huse i Oslo, er en lille nummer tre på browsermarkedet, bag Explorer og Mozillas Firefox.
Oversat af Bo Madsen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere