Omstridt e-handelsplads mister e-handelsmærke

E-handelsfonden har i dag suspenderet netbutikken Getmore.dk’s e-handelsmærke i 3 måneder. Uforholdsmæssigt mange klager er grunden.

På baggrund af grove og gentagende overtrædelser af e-mærkets retningslinjer har e-handelsfonden i dag besluttet at suspendere getmore.dk’s e-mærke i tre måneder.

Især håndteringen af reklamationssager har der været problemer med.

”E-mærket er et kvalitetsstempel, som skal sikre forbrugerne tryghed, når de handler på internettet, derfor er det naturligvis ikke acceptabelt, at en e-mærket internetbutik ikke har ordentligt styr på deres eftersalgsservice som blandt andet håndtering af reklamationer,” siger direktør i e-handelsfonden Lars Schmidt Larsen.

Forbruger der kommer i klemme i suspensionsperioden kan stadig få hjælp af e-handelsforeningen, da Getmore indtil videre stadig er en del af e-mærkeordningen, selvom mærket ikke vil fremgå af siden

Der har før været problemer

Getmores direktør Kaiser Raja har tidligere indrømmet at have manipuleret brugerbedømmelserne på brugerportalen Trustpilot.

Efter bladet Computer Reseller News, CRN i et interview havde spurgt ham, hvorfor Getmore fik så lav en bedømmelse på siden steg den 6 point i løbet af fire dage.

Kaiser Raja indrømmede senere at han og en anden medarbejder havde givet butikken positive anmeldelser på siden. Trustpilot meldte om i alt 10 positive anmeldelser fra computere hos Getmore.

Hvis Getmore ændrer adfærd væsentligt, kan virksomheden efter suspensionen igen bruge e-mærket.

”Det er vigtigt for forbrugernes tillid til e-mærket, at der sendes et klart signal om, at de trygt kan handle på e-mærkede netbutikker, derfor skrider vi ind med en suspension,” siger direktør i e-handelsfonden Lars Schmidt Larsen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere