Ny udgave af Windows Longhorn

Microsoft bekræfter ægtheden af den lækkede udviklings-version, som antyder store ændringer i den næste Windows.

Indhold

En udviklingsversion af den kommende skrivebords-Windows, som går under kodenavnet Longhorn, er blevet lækket til nettet.

I modsætning til sidste gang det skete, har Microsoft denne gang bekræftet ægtheden til blandt andre nyhedstjenesten BetaNews. Det er dog alt for tidligt at komme ind på detaljer, siger en talsmand for firmaet.

I den nyligt lækkede version, Build 4008, begynder den næste generation af Windows' filsystem at stikke hovedet frem.

Det nye filsystem, Windows Future Storage (WinFS), bygger på databaseteknologien Yukon, som også findes i den kommende version af Microsofts databasesoftware SQL Server.

Dele af funktionaliteten i WinFS dukker op i den nye Windows-version, for eksempel i forbindelse med styresystemets håndtering af digital lyd og video.

Det nye filsystem gør det muligt at skabe "virtuelle mapper", som kan give en mappe-visning af filer, som fysisk befinder sig i flere forskellige mapper.

Andre funktioner fra Yukon er Storage Full-Text Index, som gør det muligt at gennemsøge systemets filer på en måde, som det kendes fra webbets fritekst-søgemaskiner.

Den virtuelle musik-mappe My Music kan indeholde filer, som fysisk befinder sig i forskellige mapper.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere