SCO ser lyst på fremtiden trods Linux-nederlag

SCOs direktør, Darl McBride, ser lyst på fremtiden, selv om virksomheden dårligt kunne befinde sig i en større krise efter nederlaget til Novell.

Computerworld News Service: Hvis SCOs fremtid ser dunkel ud, har virksomhedens administrerende direktør, Darl McBride, tilsyneladende ikke fået noget at vide om det.

I et brev til virksomhedens partnere og kunder meddelte Darl McBride torsdag, at SCO vil opretholde den almindelige arbejdsgang, selv om virksomheden for en uge siden led et smerteligt nederlag i en retssag mod Novell.

I brevet forsikrer selskabet sine kunder om, at selvom virksomheden er "skuffet" over sagens udfald, vil det ikke påvirke dets evne til at leve op til dets kunders forventninger.

SCO vil desuden fortsætte med at udvikle Unix-produkter, hedder det.

"Denne kendelse har ingen indflydelse på SCOs evne til at fortsætte med at udvikle og understøtte alle versioner af UnixWare og OpenServer såvel som den nyligt offentliggjorte OpenServer 6M, UnixWare 7M og vore nye mobilitetsprodukter," skriver Darl McBride.

SCOs aktier blev torsdag solgt for blit to kroner per styk efter et dybt dyk ovenpå domsafsigelsen.

Darl McBride skriver, at SCO fortsat vil "fokusere på at drive virksomheden frem," og at planerne om at udgive den kommende OpenServer mp3 og nye mobile teknologier stadig gælder.

Han understreger desuden, SCO stadig kan sejre i de mindre sager mod Novell, som selskabet har kørende.

Oversat af Ditte Thøgersen




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere