Artikel top billede

Ny Kirk-direktør: Vi skal tage et internationalt hop

Horsens-virksomheden Kirk Telecom har ansat en ny administrerende direktør. Vi skal være mere internationale, lyder strategien.

39-årige Sten Dyrmose er ny direktør i Kirk Telecom, der udvikler og producerer trådløse kommunikationsløsninger og telefoner.

Horsens-virksomheden har omkring 170 ansatte og havde i 2005 et overskud efter skat på godt 19 millioner kroner.

Da det amerikanske selskab Polycom tidligere på året købte Kirk Telecom af den tidligere ejer, SpectraLink, valgte administrerende direktør Ole Lysgård Madsen at fratræde sin stilling.

Nu har Sten Dyrmose sat sig i direktørstolen, og indtil videre føles den ganske behagelig:

"Vi står simpelthen med nogle fantastiske muligheder. Opkøbet giver os mulighed for at træde ud på en helt anden salgsscene, så det er en virksomhed, der skal tage et stort internationalt hop," siger Sten Dyrmose.

Omsætning skal fordobles

Han forklarer, at det konkret vil vise sig ved, at Kirk Telecom i langt højere grad vil tænke det internationale perspektiv ind i udviklingen af nye produkter.

"Vores vækstmål er meget aggressive. Vores omsætning ligger på omkring 260 millioner kroner, og det tal skal i hvert fald fordobles," lyder det fra Sten Dyrmose.

Han kommer fra en stilling som administrerende direktør i Valor, og har tidligere været i Vestas og Bang & Olufsen. Sten Dyrmose er også medforfatter til bogen "Innovation gennem netværk" fra 2005.

Han overtog posten i Kirk Telecom den 1. august, efter at en amerikaner fra Polycom i de seneste måneder har været den formelle leder.

Kompetencer skal skærpes

Polycom havde i 2006 en omsætning på omkring 3,8 milliarder danske kroner, og med over 2300 ansatte kommer Kirk Telecom ikke til at fylde en frygtelig masse i det store billede.

Alligevel ser Sten Dyrmose lyst på fremtiden for den danske del af Polycom.

"Størrelsen af virksomheden i Horsens er nok, som den skal være, men det kan da godt være, at de opgaver, vi har, vil blive skåret anderledes. De kompetencer vi har inden for DECT-telefoner vil fremover blive skærpet endnu mere, fordi vi er blevet en del af Polycom," siger han.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere