Apple har solgt 200.000 iPhones på en enkelt dag

Der blev langet op mod 200.000 iPhones over disken på apparatets første dag i handlen.

En af nyere tids mest hypede elektronik-produkter, Apples iPhone, levede op til salgs-forventningerne på sin første dag i handlen.

Amerikanske aviser vurderer, at der blev solgt op til 200.000 eksemplarer af iPhone i fredags, hvor Apple lancerede iPhone, der er en avanceret blanding af en telefon og en musikafspiller.

Den eksplosive salgs-start af iPhonen tyder ifølge Bloomberg på, at Apple-chef Steve Jobs faktisk kan nå sit mål om at gøre mobiltelefoner til lige så profitabel en forretning for Apple, som computere og musikafspilleren iPod har været.

Steve Jobs har tidligere bedyret, at iPhone vil blive Apples tredje hoved-område sammen med Macintosh-computeren og iPodden.

Mobilselskaber AT&T, der har eneret på at levere mobiltjenester til iPhone, meddeler, at de fleste af selskabets 1.800 forretninger fredag fik helt udsolgt af iPhonen.

AT&T solgte ifølge Bloomberg 75.000 iPhone, mens Apple solgte omkring 128.000 styks.

Ifølge Bloomberg havde en del købere dog problemer med at aktivere deres nye iPhone, hvilket primært skyldtes det meget store antal personer, der samtidig forsøgte at registrere sig hos AT&T.

Apple sigter efter at sælge op til 10 millioner iPhone i 2008, hvilket svarer til en procent af det globale mobiltelefon-marked.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere