Artikel top billede

Computerworld åbner for stort whitepaper-bibliotek

Computerworld slår portene op for en lang række ekspertdokumenter, kunde­cases og andre nyttige dokumenter fra førende virksomheder. 80 whitepapers er tilgængelige nu. Endnu flere er på vej.

It-branchens førende virksomheder innoverer ofte i et tæt samspil med dygtige eksperter og avancerede kunder – hvilke behov skal opfyldes, hvad muliggør nye teknologier, hvordan bruges de nyeste løsninger?

Den viden og indsigt bliver omsat til nye produkter og koncepter, som leverer konkurrencefordele til den enkelte virksomhed og værdi til den enkelte kunde.

Stort lager af viden

Men processen genererer også et stort lager af viden om teknologi og forretning, som repræsenterer værdifuld indsigt, hvis man ellers har adgang til den.

Det får du nu.

En lang række it-virksomheder har valgt at give omverdenen adgang til deres lager af praktisk viden – eller i det mindste dele af den – i form af såkaldte whitepapers, som kan være et ekspertdokument, en kundecase eller et faktuelt produktark, der er skrevet af en it-leverandør eller en anden specialist inden for et specifikt område.

Nu får du adgang til whitepapers via Computerworld.dk.

Vi ser dette initiativ som en mulighed for at tilbyde vores læsere endnu en videnplatform, som byder på meget detaljerede analyser af informationsteknologisk funderede forretningsløsninger, der kan bidrage til inspiration, oplysning og et stærkere beslutningsgrundlag.

Indsigt fra markedsledere

De såkaldte whitepapers – udtrykket er amerikansk, konceptet er udviklet i USA – er udarbejdet af eller på vegne af enkelte virksomheder og ikke af Computerworlds redaktion.

Når det er sagt, så er det redaktionens oplevelse, at de fleste whitepapers er lødige og fagligt solidt forankrede.

Det er kun naturligt.

Det er oftest markedsførende virksomheder, der står bag dokumenterne, og det ville svække deres image og troværdighed mere end gavne, hvis et whitepaper ikke var andet end en camoufleret salgsbrochure.

Vi ser på Computerworld whitepapers som et velkomment supplement til den kritiske og uafhængige journalistiske behandling af emner som servere, mainframes, it-governance, business intelligence, mobility, SOA og mange andre aktuelle emner med strategisk relevans.

80 tilgængelige - og antallet stiger

For øjeblikket kan vores læsere vælge mellem 80 forskellige whitepapers på Computerworld.dk, men der strømmer flere til næsten dagligt.

Om kort tid vil du derfor have et bibliotek af praktisk indsigt til rådighed, hvilket vi håber vil bidrage til at gøre Computerworld.dk til it-lederens foretrukne inspirationskilde.

Whitepapers koster ikke noget i kroner og øre – men der er en pris.

Som bruger skal du identificere dig over for den virksomhed, som har udgivet dokumentet, og indvilge i eventuelt at blive kontaktet af virksomheden.

Det er den enkle forretningsmodel i forbindelse med whitepapers.

Selv om der ikke er tale om et redaktionelt produkt, så er vi selvfølgelig meget interesserede i at høre din mening om de whitepapers, Computerworld stiller til rådighed.

Har de den rigtige kvalitet, er de anvendelige, mangler vi at belyse relevante emner og problemstillinger?

Kom endelig med dine synspunkter.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere