Conscia vil nuppe kunder fra Ciscos guldpartnere

Conscia, der blev stiftet af fire udbrydere fra Axcess, fortsætter fremgangen. "Vi vokser 40 procent i år og tager markedsandele fra de store Cisco Guldpartnere," siger Christian Hjortgaard, partner i Conscia.

Mere vil have mere, og det vil danske Conscia også. Selskabets omsætning voksede sidste år med 26 procent, men målet for indeværende år er betydeligt større.

- Ambitionen er, at vores omsætning vokser med 40 procent i år til 38 millioner kroner, siger Chr. Hjortgaard, der er partner i Conscia med ansvar for økonomien.

Han erkender, at det bliver nødvendigt at tage markedsandele fra konkurrenterne, når man vil vokse mere end markedet,

- Som det mindre dynamiske alternativ skal vi tage markedsandele fra Cisco Guldpartnere som Axcess, TDC, Netdesign og IBM, siger Chr. Hjortgaard, der tilføjer, at årets milepæl var, da Conscia blev Cisco Sølvpartner i april.

Vores vigtigste viden

Hjortgaard vurderer, at Conscias vigtigste produkt er selskabets viden om salg og teknik inden for de tre ben netværk, sikkerhed og IP-kommunikation, hvor hardwaren i al væsentlighed leveres af Cisco.

- Målsætningen er at gå i dybden snarere end i bredden, og vi har ikke en investor bag os, der siger, at vi skal være 150 ansatte i løbet af de næste 18 måneder, siger Chr. Hjortgaard.

Han understreger vigtigheden af at have de rigtige kompetencer om bord og nævner, at Conscia har fire af de "et par og halvtreds" CCIE-certificerede (Cisco Certified Internet Engineers) teknikere, der findes herhjemme.

- Og blandt de fem nye, vi skal i gang med at ansætte, må der også meget gerne være et par CCIE'er, lyder det.

Tripleplay

En af kunderne er Danske Bredbånd, som Conscia hjælper med at etablere de såkaldte Tripleplay netværk, der håndterer både IP-kommunikation, tv og internetadgang.

Conscia, som blev stiftet af fire udbrydere fra den konkurrerende virksomhed Axcess, har været gennem en masse ballade og retssager med Axcess, der hævdede, at Conscia havde handlet illoyalt og uretmæssigt stjålet kunder.

- Set fra vores side af bordet er der ryddet helt op i den sag, og det har der været siden, vi vandt retssagen for godt to år siden, siger Chr. Hjortgaard.

Han ser frem til endnu et år med vækst og på kortere sigt Computerworlds Top 100-konference på onsdag, hvor Conscia angiveligt ligger helt godt til i flere kategorier.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere