CRM og bogholderi skal tænkes sammen

Da aalborgensiske Advanced Music Service investerede i et CRM-system, var det vigtigt for direktør Thomas Baastrup, at det var en komplet løsning, der kunne bruges på alle niveauer i virksomheden.

Det handlede ikke kun om at få en online CRM-løsning, da direktør Thomas Baastrup skulle vælge produkt til sin virksomhed Advanced Music Service.

Den aalborgensiske grossistvirksomhed køber og sælger dvd'er, og det betyder, at hverdagen byder på masser af kundekontakt.

– Det handlede for mig om at få skabt en sammenhæng mellem samtalen med kunden og dens ordrehistorik. Jeg kunne godt lide CRM-måden at tænke på, siger Thomas Baastrup.

Han forklarer, at det var vigtigt at finde en løsning, hvor bogholderi, lagermodul og kommunikationen til sælgerne kunne integreres.

Langt billigere

Thomas Baastrup ledte med lys og lygte efter den løsning, der passede bedst til virksomheden og de krav han havde.

Han endte med at vælge en CRM-løsning, der var hosted og, hvor den ønskede integration var en mulighed.

– Jeg kiggede selvfølgelig også på de mere etablerede systemer, men der talte vi om millioner af kroner. Jeg valgte løsningen fra Netsuite, som er meget billigere per medarbejder, siger Thomas Baastrup.

Advanced Music Service har 10 brugere på systemet, hvoraf to er agenter, som har deres eget login.

– Vi skal ikke betale for en opdatering af en server, som vi selv skal have stående. Vi sidder bare med tynde klienter, som kommunikerer med en server i USA, siger han.

En komplet løsning

– Fordi vi kan se, hvilke samtaler vi har haft med kunden, hvornår vi har været på besøg, og hvilke varer han tidligere har købt, så er vi i stand til at yde kunden en bedre service. Og det er selvfølge også noget, vi vinder ved, siger Thomas Baastrup.

Hos Advanced Music Service er såvel lager som revision udflaget.

Lageret benytter et afskærmet login, så de selv kan printe eksempelvis pakkesedler ud fra de oplysninger, som ligger i systemet. Det sker uden at de samtidigt får adgang til alle mulige andre oplysninger.

Hos bogholderiet har de på samme måde adgang til firmaets system, men kun til ERP-delen, som er integreret med CRM-systemet.

– Det var lidt besværligt i starten. Vores tidligere revisor kunne ikke overskue det. Han sagde, at det svarede til at have købt en jumbojet, når man kun havde kørerkort til en traktor, siger Thomas Baastrup.

Netsuite vokser

Engelbrecht Consulting, der er nordeuropæisk partner for Netsuite, har den første periode siden introduktionen af Netsuite i Danmark målrettet mod potentielle forhandlere.

Administrerende direktør Christian Engelbrecht Kiaerulff fortæller at store it-beslutninger efter hans overbevisning ofte tager fra hen ved trekvart år.

– Det går fremad. Vi ligger i forhandlinger med tre nordeuropæiske systemhuse og med flere end 30 potentielle kunder. Der er typisk tale om virksomheder med mere end 10 samtidige brugere, siger han.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere