Microsoft frigiver testudgave af ny Office-pakke

Microsoft udsender 10.000 test-eksemplarer af en ny Office-pakke, der angiveligt skulle byde på store forandringer for brugerne.

Microsoft er klart til at frigive en såkaldt teknisk beta-version af den næste store opdatering af kontorpakken Office.

Den nye version, der bærer kodenavnet Office 12, vil blive sendt ud til højst 10.000 udvalgte kunder og partnere, oplyser Microsoft.

Tilbagemeldingerne vil blive taget med i arbejdet med en opdateret version, der til foråret bliver sendt ud i til et endnu bredere testpanel.

- Vi forvente at de udvalgte kunder vil få masser af erfaring med produktet, siger Eric Brown, der er marketingchef i Microsoft-koncernen i EMEA, Europa, Mellemøsten og Afrika.

Office 12 vil indeholde programmer som Microsoft Office Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access, InfoPath, OnNote, Publisher, Project og Visio.

Microsoft har investeret stort i at udvikle brugerfladen og ændret den markant. Og der er arbejdet intensivt på virksomheders styring af indhold, arbejdsprocesser og faciliteter til at arbejde flere på samme opgaver, oplyser Eric Brown.

Office 12 vil også byde på forbedrede muligheder inden for Business Intelligence (BI).

- Office 12 vil fuldstændig ændre den måde man opfatter Office-programmerne på, udtaler divisionschef Thomas Schnegelsberg fra Microsoft Danmark i en pressemeddelelse udsendt til danske medier.

Han betegner den kommende Office-version som den mest betydningsfulde Office-lancering i mere end 10 år.

Blandt andet vil det være muligt at lægge for eksempel en enkelt persons kalender "over" hele afdelingens, så man grafisk vil få et bedre overblik over overlap og huller.

Der er generelt arbejdet meget med den grafiske brugerflade.

Dokumenter, der er lavet i Office 12, vil benytte XML (Extensible Markup Language) som standard og dermed understøtte Microsofts overgang mod standarden for net-baserede tjenester og netbaseret informationsdeling.

Den endelige version af den nye Office forventer Microsoft på markedet i løbet af andet halvår 2006.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere