Google satser med eget selskab i Danmark

Verdens største søgemaskine, Google, har stiftet et dansk selskab og hyret tidligere salgs- og marketingdirektør Peter Friis fra Jubii til at sætte fuld fart på annoncesalget i Danmark.

Google, den absolut mest anvendte søgemaskine på nettet, er i fuld gang med at åbne kontor i Danmark.

Verdens største søgemaskine har tilsyneladende valgt Danmark som base for et nordisk fremstød for annoncesalg.

Udover engelsk og dansk som sprogkrav er svensk og de øvrige nordiske sprog blandt de ønskede kvalifikationer hos ansøgerne i en række stillingsopslag, som Google har slået op på selskabets egen hjemmeside.

Som leder og ansvarlig for det danske kontor har Google ansat Peter Friis, der indtil for nylig i en ganske kort periode var salgs- og marketingdirektør for danske Jubii.

Udover, at han er ansat som ansvarlig, kan Peter Friis ikke umiddelbart oplyse mere.

Han har endnu ikke fået grønt lys fra sin ledelse til at oplyse om Googles kommende aktiviteter i Danmark og Norden.

Peter Friis har før en kort karriere på lidt over et år - først som portaldirektør og siden som salgs- og marketingdirektør – hos Jubii arbejdet med internet som forretningsområde som portalchef for det tidligere Scandinavian Onlines portal SOL.dk.

Google søger i fire jobopslag en række medarbejdere med København som base. Alle skal arbejde med annoncesalg, fremgår det af stillingsopslagene på Googles hjemmeside.

Selskabsnavnet Google Denmark er desuden registreret i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen per 1. juli i år.

Selskabet er registreret af en dansk advokat med adresse i den indre by. Adressen ser dog ud til at være foreløbig.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere