Det er godt nok smart

91 procent af de moderne familier vil gerne bruge de offentlige digitale services mere i fremtiden. Men kun 42 procent bruger i dag nettet som første valg. Det skal kampagne med Lars og Søren, der begynder på mandag, ændre på.

En ny stor fællesoffentlig kampagne skal fra på mandag udbrede kendskabet til de mange offentlige services på nettet. Målgruppen er "den moderne familie", som aldersmæssigt er 30-60 år og har +300.000 i husstandsindkomst.

I dag vælger lige mange, 42 procent af målgruppen, at ringe og bruge nettet som første valg, når de skal i kontakt med det offentlige, viser en frisk august 05-måling fra AC Nielsen.

- Målet er, at når vi gentager målingen sidst på året, skal et klart flertal af målgruppen have internet som første valg, siger chefen for Den Digitale Taskforce, Thomas Nielsen.

Det er Den Digitale Taskforce, der står bag den fællesoffentlige kampagne, som for altid skal ændre danskernes vaner.

- Der har været rigtig gode resultater af lignende kampagner, ganske vist i mindre målestok end den danske, i blandt andet Canada og Australien, siger Thomas Nielsen.

Han præsenterede fredag de 8 reklamespots med Lars Bom og Søren Fauli, der mandag rammer landsdækkende tv. Og han håber, at kampagnens punchline: "Det er godt nok smart" kommer til at ligge lige så godt i folkemunde som "Det er der da ingen ben i" fra kampagnen, der fik danskerne til at spise mere fisk.

Livsstilsekspert Henrik Byager, der er kommunikationsrådgiver på kampagnen, vurderer, at offentlige digitale services har en god chance for at blive meget mere brugt af målgruppen, end det er tilfældet i dag.

- Services, der kan hjælpe den moderne travle familie med at få mere ud af tiden, har gode chancer. Men internet sælger ikke sig selv ? der skal differentieret kommunikation til, siger Henrik Byager, som imødeser den store kampagnes resultat med stor interesse.

Relevant link

Det er godt nok smart




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere