Artikel top billede

(Foto: Pixabay)

Microsoft omstrukturerer: Azure-forretningsgren bliver endnu mere magtfuld

Microsofts fremtidige regnskaber vil se anderledes ud fremover.

Microsoft koncernen vil til at omorganisere hvordan sine forretningsenheder leverer forretningsresultater.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Selskabets annonce- og nyhedsafdelinger skal ikke længere fremgå som en selvstændig enhed, men vil blive indlejret i selskabets Azure cloud-computing enheds regnskaber.

Ved samme omkalfatring, rykkes AI- og stemmegenkendelses-tjenesterne i Nuance-afdelingen nu flyttes til selskabets ’Productivity’-afdeling, som i dag er hjemme for blandt andet Microsofts Office-produkter.

Med skiftet vil Microsoft forene hvordan de forskellige enheder forretningsresultater præsenteres, med hvordan de opnås i praksis, oplyses det.

Skiftet vil afspejle sig i det næste regnskab fra koncernen, hvor særligt den i forvejen hastigt voksende Azure-afdeling forventes at få yderlige skub i væksten.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere