Artikel top billede

(Foto: JumpStory)

Skynd dig før sommerferien begynder - her er 10 stillinger, du kan søge netop nu

Vi har fundet 10 spændende stillinger til dig, som du kan søge lige nu. Kunne det eksempelvis friste med et job som php-udvikler i Randers eller domænearkitekt hos AP Pension på Østerbro i København?

I denne uge kan du nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Dnp Denmark, AP Pension og Intempus.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

AP Pension søger domænearkitekt til deres arkitektur-afdeling, København Ø

Vil du spille en central rolle i AP Pensions digitale udvikling? Er du motiveret af at udvikle arkitekturområdet sammen med dygtige kolleger og med en ny leder ved roret? Så har du chancen nu, da vi søger en dygtig domænearkitekt til arkitekturområdet.

I denne stilling får du gode muligheder for at sætte dit præg på udviklingen af området. Du kommer til at indgå i et stærkt samspil med de øvrige afdelinger i udviklingsområdet. Så drives du af samarbejde på tværs af teams, afdelinger og med eksterne partnere er stillingen som domænearkitekt måske noget for dig.

Du bliver en del af et hold af domænearkitekter, der bidrager til, at vi har et fælles arkitekturfundament, som understøtter vores Digitale Strategi i form af målarkitekturer og andre centrale arkitekturprodukter. I samarbejde med kolleger i udviklingsorganisationens domæner sikrer du, at løsninger lever op til den Digitale Strategi.

Læs hele annoncen her.

Cognizant Technology Solutions Denmark søger service line specialist – EPS – SAP, København eller Stockholm

What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world.

Cognizant's delivery model infused with a distinct culture of high customer happiness. We consistently deliver positive relationships, cost reductions and business results. Are you ready to be a change-maker?

This is your chance to be part of the success story: We are looking for a Service line Specialist – EPS – SAP.

It takes a lot to succeed in today's dynamic market, and Cognizant Digital Business and Technology is a proven leader in the industry. We love big ideas and even bigger dreams. We stand out because we put human experiences at the core. We help our customers by imagining and building innovative solutions.

Læs hele annoncen her.

Mobilplan søger senior PHP developer, Randers C

Vil du se resultaterne af dit kodearbejde manifestere sig i brugerens hverdag?

Hos Mobilplan får du stor indflydelse på, hvordan vores platform og kode udvikler sig. Du kommer helt tæt på brugerne, der hver dag har glæde af de kodelinjer du skaber, og som hjælper dem til at drive og forbedre deres forretningsgange. Du vil blive fagligt udfordret, køre korte deployments og få en hverdag med like-mindede udviklere og kollegaer, du kan bounce skøre idéer og god humor med.

Hos Mobilplan er programmering en holdsport, hvor vi hver især løser vores del af opgaverne. Det er i samspillet og dialogen med kollegaer på holdet, at de gode løsninger ser dagens lys. Sammen kortlægger og planlægger vi de deployments, som vi herefter eksekverer og leverer til brugerne.

Du vil primært arbejde på vores administrationssystem, som brugerne dagligt navigerer i for at drive deres forretning.

Læs hele annoncen her.

Envo It søger it-infrastrukturkonsulent med netværkskompetencer, København K

Vi er en innovativ it-virksomhed, der fokuserer på at levere skræddersyede it-løsninger til vores kunder.

Vi vækster og søger derfor en dygtig og kompetent it-infrastrukturkonsulent med stærke netværkskompetencer. Vores team er kendetegnet ved en uformel kultur og en åben omgangstone, hvor der er rig mulighed for faglig og personlig udvikling.

Som it-infrastrukturkonsulent hos os vil du spille en central rolle i at drive og optimere vores kunders it-miljøer.

Du vil være ansvarlig for at designe, implementere og vedligeholde komplekse infrastrukturløsninger, der spænder over alt fra netværk og servere til cloud-tjenester og sikkerhed.

Du vil have direkte kontakt med vores kunder, hvor du vil hjælpe med at løse specifikke problemstillinger og sikre, at deres it-infrastruktur fungerer optimalt. Din tekniske ekspertise og evne til at kommunikere komplekse tekniske løsninger på en forståelig måde vil være afgørende for din succes i rollen.

Læs hele annoncen her.

Intempus søger kundekonsulent til virksomhed på vækstrejse, Højbjerg

Vil du være med til at gøre en forskel for vores mere end 50.000 personer? Bliv en del af vores spændende vækstrejse i Intempus!

Trives du i en rolle, hvor problemløsning og kommunikation er i fokus? Kan du skabe gode relationer med forskellige kundetyper? Så er det måske dig, vi leder efter!

I Intempus er vi på en vækstrejse med en vision om at få folk til at elske deres tidsregistreringssystem. Ambitiøst? Måske. Umuligt? Absolut ikke! Vi er drevet af at skabe brugervenlige og intelligente tidsregistreringsløsninger, der er tilpasset vores kunders behov og arbejdsgange. Derfor har vi brug for et kompetent og imødekommende supportteam, der kan være med til at sikre, at vores kunder får den bedste oplevelse med vores system.

Og det er her, hvor du kommer ind i billedet! Vi står nemlig og mangler dig - en udadvendt og serviceminded kundekonsulent til vores fantastiske supportteam.

Læs hele annoncen her.

Aura søger data engineer, Viby J

Aura er i gang med en større digital transformation, hvor hovedparten af de primære forretningssystemer skal udskiftes.

Her arbejdes imod standard platforme primært baseret på Microsoft-teknologier, og i den forbindelse er der en åben stilling i vores nyetablerede Data & Analytics setup, der sikrer Aurass evne til at anvende data i beslutningsprocesserne.

Vi skal udvide vores data & analytics team, der i dag består af to personer. Teamet skal evne at tænke både strategisk og taktisk, samt være i stand til at sikre at forretningens analytiske behov bliver dækket. Vi søger en Data Engineer, der kan dække bredt fra forretningsdialog/sparring til udvikling af løsningerne i samarbejde med forretningsområderne.

Derudover har vi ambitioner om at etablere et Analytics Community for at skabe vidensdeling på tværs af AURA samt inspirere hinanden til nye analyser og tiltag.

Udover samarbejdet med teamet, vil der være tæt dialog og samarbejde med IT-udviklerne, Infrastruktur og de samarbejdspartnere/leverandører, der understøtter AURA.

Læs hele annoncen her.

Blue Dock søger .NET-udvikler med erfaring og kendskab til databasedesign og arkitektur søges til udviklingshus, Høje Taastrup

Er du passioneret omkring applikationsudvikling og har en solid erfaring med .NET, databasehåndtering og arkitektur? Er du klar til at tage ansvar for design og implementering af innovative løsninger? Hvis ja, så er du måske den nye udvikler, vi leder efter hos Blue Dock.

Som udvikler hos Blue Dock vil du spille en central rolle i udviklingen og arkitekturen af skræddersyede løsninger til vores kunder. Du vil arbejde tæt sammen med vores off-shoreudviklingsteam og være en nøgleperson i udviklingen af både eksisterende og nye projekter.

Vi søger en person, der kan tage ansvar og drive udviklingen af komplekse softwareløsninger. Du vil som udvikler også blive involveret i udviklingen af platformen MyDesk som udbydes af vores søstervirksomhed.

Læs hele annoncen her.

Sydbank søger erfaren devops engineer til digital banking, Aabenraa

Er du passioneret omkring DevOps og brænder for at skabe inspirerende udvikleroplevelser?

Vi søger en erfaren DevOps enigneer til vores Developer Enablement-team, hvor du blandt andet vil spille en central rolle i udviklingen og driften af vores nye udviklerportal. Vores mål er at tilbyde "continuous delivery as a service" - et sæt af værktøjer, services og vejledninger, der gør det muligt for udviklere at koncentrere sig om at skabe fede produkter, uden at bekymre sig om tekniske detaljer og processer. Vi stræber efter at gøre det nemt og sjovt at gøre tingene rigtigt, og sikre at indsatsen matcher opgavernes kompleksitet.

Du har en god forståelse for systemudvikling fra idé til igangsætning og er fortrolig med principperne og udfordringerne i continuous delivery. Du kan skabe rummelige rammer for udviklerne med frihed til at være nysgerrig, udforske nye løsningsmuligheder og samtidig sikre omtanke og ordentlighed, som er kerneværdier for os som bank.

Læs hele annoncen her.

Visma Enterprise søger erfaren udvikler til teamet bag Visma Løn, København V

Brænder du for softwareudvikling og ønsker at sætte dit præg på fremtidens lønløsninger? Så kunne du være den dygtige udvikler, vi søger til et af vores dedikerede teams i Visma Løn.

Med agile metoder og teamdynamik fører vi an i udviklingen af løsninger, som letter administrationen og øger effektiviteten for virksomheder landet over.

Vi er opdelt i tre dynamiske teams, hvor hvert team har ansvaret for at forvalte og videreudvikle forskellige aspekter af Visma Løn. Et kerneprojekt i den nærmeste fremtid er at fortsætte med at modernisere vores AWS platform ved blandt andet at omforme vores eksisterende Cobol-applikationer til nutidige .NET løsninger. Vi er bygget op omkring teknologier som .NET Core, MSSQL og AWS teknologier (Batch, Step Functions, ElasticContainer Service), og vi vægter innovation højt i vores processer og produktudvikling.

Læs hele annoncen her.

Dnp Denmark søger it-supporter, Karlslunde

Brænder du for at yde den bedste intern it-support? Kan du se dig selv arbejde i en spændende virksomhed, hvor du sammen med vores it-manager får det daglige ansvar for al intern it-support? Så er du måske den, vi søger!

Vi er en dansk it- og produktionsvirksomhed. Gennem de sidste fem år har vi været gennem en omstilling af vores produktion og er fusioneret med en mindre it-virksomhed. Vi er en alsidig virksomhed og står stadigvæk i en omstillingsproces, hvor du kan være med til at sætte dit præg. Jobbet vil have en vægtning af 50 procent support og 50 procent projektarbejde.

Du vil få gode kolleger, udfordringer og en travl hverdag, i et hus hvor hver dag byder på nye interessante opgaver.

Du er som udgangspunkt meget selvkørende, men kan altid hente hjælp og sparring hos din chef og andre kollegaer, som også sørger for, at du kommer godt i gang med jobbet.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.



Flere artikler om Job & Karriere

Skynd dig før sommerferien begynder - her er 10 stillinger, du kan søge netop nu

Vi har fundet 10 spændende stillinger til dig, som du kan søge lige nu. Kunne det eksempelvis friste med et job som php-udvikler i Randers eller domænearkitekt hos AP Pension på Østerbro i København?

Skal du gå på sommerferie med et nyt job på hånden - så tjek disse 10 it-stillinger, der er ledige lige nu
Nu kan du blive it-ansvarlig for det danske kongehus: Se om du er kvalificeret til jobbet her
Vi har fundet 10 fristende it-stillinger, som du kan søge netop nu
Her er 10 spændende it-job, som du kan søge lige nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu