Artikel top billede

Johnny Depp skal spille Satan i ny Terry Gilliam-film

Monthy Python-legenden Terry Gilliam lover en sjov film for alle, der kan lide at blive fornærmet. Jeff Bridges er klar til at spille Gud.

Da Gud beslutter sig for at udslette sit eget skaberværk, er det op til Satan at redde menneskeheden. For uden masser af syndere vil der jo være dømt uendelig arbejdsløshed i Helvede.

For at holde produktionen i gang, skal Satan derfor i gang med at finde to unge mennesker, der kan være nye versioner af Adam og Eva. Men især sidstnævnte bliver svært at finde for Satan.

Det er plottet i Terry Gilliams kommende film ”The Carnival at the End of Days.”

Det tidligere Monty Python-medlem har allieret sig med den skandaleombruste skuespiller Johnny Depp, der skal spille Satan over for Jeff Bridges’ version af Gud.

De får selskab af Adam Driver og Jason Momoa, mens Terry Gilliam stadig leder efter sin Eva.

”Det er en simpel fortælling om Gud, der udsletter menneskeheden, fordi den har ødelagt hans smukke have, Jorden,” siger Terry Gilliam til Variety, mens han til franske Premiere lover, at filmen bliver en komedie for dem, der kan lide at blive fornærmet.

Således advaret må vi vente på en videre tidsplan for The Carnival at the End of Days, selv om Gilliam håber at kunne påbegynde optagelserne i starten af 2025.

83-årige Terry Gilliam har – udover at have været medlem af Monty Python – også skabt film som Time Bandits, Twelve Monkeys, Brazil, Fear and Loathing in Las Vegas og The Imagnarium of Doctor Parnassus.

I de to sidstnævnte var Johnny Depp også på plakaten, og han sikkert glad for at få lidt mere at rive i efter at have været forbigået til en række roller som følge af lejlighedsvis bizar opførsel og diverse skandaler.

Herunder et langvarigt og meget offentligt juridisk hundeslagsmål med ekskonen Amber Heard.

Depp har tidligere brilleret i rollen som blandt andet Jack Sparrow (undskyld, Captain Jack Sparrow!) i Pirates of the Caribbean-filmene samt haft hovedroller i blandt andet Edward Scissorhands, Neverland, Charlie and the Chocolate Factory, Sweeney Todd og mange, mange flere.