Artikel top billede

(Foto: Unsplash / David Grandmougin)

Apple klar med store AI-nyheder om få uger

Om to uger vil Apple præsentere en lang række nye AI-funktioner til blandt andet iPhone, iPad og Mac.

Når Apple i næste skyder sin årlige udviklerkonference WWDC i gang, kommer den til at stå i den kunstige intelligens tegn.

Det skriver det amerikanske erhvervsmedie Bloomberg.

Dermed følger Apple samme opskrift som Microsoft og Google, der også for nylig har haft store præsentationer, hvor kunstig intelligens i fokus.

Apple vil blandt andet lancere en række værktøjer som fungerer på tværs af Appe som Safari, Foto og Noter, mens der vil også være nye funktioner på styresystem-niveau. Blandt andet nye notifikationer baseret på kunstig intelligens.

Kan automatisk udskrive lydoptagelser

Ifølge Bloomberg vil der også komme nye funktioner, der blandt andet kan udskrive lydoptagelser, retouchere billeder med kunstig intelligens og automatisk foreslå svar i beskeder og e-mails.

Derudover vil der også komme en forbedret udgave af Siri, der er baseret på Apples egen store sprogmodel.

WWDC løber af stablen 10. juni og den ventes, at Apple som sædvanlige vil lancere den næste generation af sine styresystemer til blandt andet iPhone, iPad, Mac og Apple Watch.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere