Artikel top billede

Streaming: Nye katastrofer truer på Netflix

Hvis ikke verden i forvejen var dyster, bliver det kun værre i katastrofefilmen ”Leave The World Behind.”

Ægteparret Amanda (Julia Roberts) og Clay (Ethan Hawke) booker et smækkert hus nær stranden i håb om at trække stikket og hvile ørerne.

Planen får en større kæp i hjulet, da et andet par dukker op og påstår, at huset er deres. Desuden kan det nye par, spillet af Mahershala Ali og Myha'la Herrold, for øvrigt oplyse, at verden er på vej ned ad slisken.

Det globale civilisatoriske kollaps er præmissen for Netflix’ nye katastrofefilm ”Leave The World Behind”. Da zombier og aliens synes at være røget ned ad hitlisten over populære trusler på film, handler det denne gang om cyberangreb.

Parret, der bryder sommerhusidyllen, kommer fra storbyen, hvor strømmen er gået. Vi taler ikke om en printer, der ikke vil printe (selvfølgelig også irriterende), eller en router, som ikke vil forbinde (endnu mere irriterende). Vi taler om en verden, som går totalt i sort.

Internet, tv-signaler, radio og selv den trofaste, gamle fastnet-telefon går død. Samtidig rystes luften af brag, som får glas til at splintres, mens dyr på masseflugt opfører sig mildest talt bizart.

Filmen er fra den klassisk ”cabin fever”-genre og handler om, hvordan man overlever på et isoleret sted uden at få hujende fis i kasketten.

Desuden optræder Kevin Bacon på rollelisten, mens instruktionen ligger i hænderne på Sam Esmail, kendt fra tv-serien ”Mr. Robot”.

Filmen er baseret på Rumaan Alams roman af samme navn fra 2020. Se traileren her.

Titel: ”Leave The World Behind” / Premiere: 8. december 2023




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere