Artikel top billede

Film: Aquaman genoptager kampen under havet

Aquaman får ikke lov at hvile på de undersøiske laurbær. Black Manta er tilbage i fortsættelsen ”Aquaman and the Lost Kingdom”, og denne gang mere ond i sulet end nogensinde.

Mutte, rodløse Arthur Curry fik nok en del mere på tallerkenen, end han havde bedt om i ”Aquaman” fra 2018.

Karrieresporet tog nemlig noget af et sving, da Curry gik fra at være søn af en fyrpasser i Maine til havets hersker. Et rige med over en halv milliard skabninger. Plus det løse.

I første film vandt halvguden Curry efter en del undersøisk bulder og brag sin rette plads i kongeriget Atlantis. Herunder også at få verfer konkurrent og halvbror Orm til side. Nu trues riget igen i ”Aquaman and the Lost Kingdom”.

Ærkefjenden Black Manta har svoret hævn og vil gøre alt for at stikke sin mægtige trefork – logisk nok kaldet Black Trident – i flæsket på Aquaman.

Skal Atlantis reddes, må Aquaman ikke alene forsones med skumle halvbror Orm, men også smede en alliance mellem havets forskellige riger. Ikke lige en 9-17 opgave på kontoret.

Aquaman har optrådt i forskellige sammenhænge i DC’s enorme univers. Blandt andet som medlem af superheltegruppen Justice League i filmen af samme navn fra 2017.

Nu får halvguden med de snirklede tatoveringer igen mulighed for at svinge treforken i sin egen film.

Du kan se traileren her.

Titel: Aquaman and the Lost Kingdom.

Premiere: 25. december.