Artikel top billede

Streaming: Mange flere afsporede superhelte fra The Boys-universet

Mens man venter på fjerde og muligvis sidste sæson af The Boys, så kan snart glæde sig over spin-off-serien Gen V, der har premiere 29. september.

Alle ved, at superhelte i udgangspunktet vil verden og menneskeheden det bedste.

Det gælder dog helt afgjort ikke superheltene i The Boys på Amazon Prime, der med enkelte undtagelser er indebrændte, narcissistiske, magtgale, perverterede eller dybt korrumperede. Eller undertiden det hele på én gang.

Ja, selv heltene – i særdeleshed kronisk indebrændte Billy Butcher – har undertiden svært ved at finde det moralske kompas frem uden øjeblikkeligt at kaste det hårdt i hovedet på en eller anden.

Men mens man venter på fjerde sæson af The Boys, kan man glæde sig over spin-off-serien Gen V.

De første tre episoder af Gen V har premiere på Amazon Prime Video 29. september, hvorefter et nyt afsnit frigives hver fredag (der kommer i alt otte afsnit i første sæson).

Serien handler om en gruppe unge superhelte udstyret med undertiden ret syrede kræfter, der går på Godolkin University School of Crimefighting, en eliteskole for supes, der drives af Vought International.

Her skal de blandt andet dyste i brutale udfordringer og opdager undervejs, at de helt bogstaveligt har fået deres overmenneskelige og undertiden ret syrede superkræfter injiceret i blodbanen med stoffet kaldet Compound V, der også kendes fra The Boys.

Ligeledes må de konfrontere de moralske og etiske dilemmaer, der følger med at være en superhelt i en korrupt verden.

Er man fan af The Boys, vil man med ret stor sandsynlighed også holde af Gen V, der har samme kombination af sort humor, action og satire.

Undervejs vil man også møde velkendte ansigter fra The Boys-universet såsom A-Train, Soldier Boy og såmænd også en Muppet-version (!) af den særdeles blækspruttebegejstrede The Deep.

Du kan se traileren til Gen V her.

Titel: Gen V.

Otte afsnit, de første tre har premiere 29. september.