Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Test: Turtle Beach Stealth 600: Billig genvej til gaminglyd med punch

Dette headset leverer forbavsende stor gaminglyd til prisen på 555 kroner. Men hvad med komforten?.

Af Redaktionen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Hvis man begynder at regne baglæns med fragt, avance, told og moms, så er der ikke mange penge tilbage at producere et gamingheadset for, når salgsprisen er på blot 550 kroner som her. Set i det lys leverer anden generation af Turtle Beach Stealth 600 forbavsende kvalitet.

Du får gennem det medfølgende USB-kabel en særdeles stabil og ikke mindst hurtig forbindelse, hvor vi ikke på noget tidspunkt under vores test oplever forsinkelse i gengivelsen.

Heller ikke lydmæssigt er sættet ringe. Der er en acceptabel præcision og masser af punch i lyden. Du får selvfølgelig ikke finesser som i mere kostbare headset, men til prisen er gengivelsen godkendt.

Lidt trykkende på hovedet

Eneste væsentlige hage ved sættet er, at det opleves lidt voldsomt og næsten trykkende på hovedet. Der bliver varmt under svederemmen på en sommerdag.

Til gengæld er det ultralet at nå de store knapper på den venstre ørekop, hvor du for eksempel styrer volumen og mikrofon. Så alt i alt er dette headset fra Turtle acceptabelt trods en pris i den meget beskedne ende.

For: Pris, godt med punch.
Imod: Stort og voldsomt på hovedet, ikke superlyd.
Samlet vurdering: 3/6 stjerner