Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Dansk app skaber beskæftigelsens nye sociale medie

MeeW forbinder mennesker på tværs af kompetencer, talenter, personligheder og landegrænser, så man hurtigt kan få løst en opgave eller finde et job.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Klokken er 19:30, da det går op for dig, at du skal bruge en elektriker i morgen. Du downloader MeeW og finder alle du nogensinde har manglet i én og samme sociale adressebog. I den nye app søger du efter en kompetence og swiper herefter, til du finder rette vedkommende. Idéen er at bringe mennesker sammen på tværs af kompetencer, talenter, personligheder og landegrænser.

”Vi har ikke ønsket at begrænse MeeW til et fag eller en branche. Ligesom vi ikke er begrænset af landegrænser i en globaliseret verden. For hvordan finder du eksempelvis en international aupair? En musikproducer, hvis du er sanger? Eller en dansk ingeniør med gode anmærkelser, hvis du er tysk bilfabrikant? Vi giver mulighed for at finde og tilbyde evner på tværs af lande. Men vi starter i Danmark. Du bygger dit netværk i app’en, så du altid har kontakt til, hvem du skal bruge. Alle har en kompetence eller et talent, som andre kan bruge, og vi vil skabe forbindelsen", fortæller appens grundlægger Armin Kavousi og fortsætter:

”Fremtiden er freelance og peer-to-peer, derfor vil vi forbinde Danmark ud fra kompetencer og talent. Fælles for de niche platforme, der allerede er etableret er, at de primært satser på fastansættelser og altså længerevarende jobs i den traditionelle form. Men hos MeeW fokuserer vi på peer-to-peer og samler de mange forskellige kompetencer under ét tag i stedet for det fragmenterede marked, det er i dag”.

”MeeW er for alle uanset om du er i beskæftigelse eller ej. Det vigtigste er at du laver det du har mest lyst til, og er bedst til. Alle har, og vil gerne tilbyde deres individuelle kompetencer og her giver MeeW platformen gratis mulighed for at udnytte dette. Samtidig kan du finde det du selv mangler, eller endda finde andre med samme interesser.

Appen kan hentes til iOS og Android.

 

 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere