Danske it-firmaer jagter kunder i Las Vegas

Seks danske firmaer er gået sammen om en fællesstand på forbrugerelektronik-messen CES 2005 i Las Vegas. Etablerede Kiss Technology vil præsentere nye produkter, mens ukendte Noise Limit skal give selskabets lydløse CPU-køler et gennembrud.

Mere end 129.000 besøgende bliver præsenteret for seks danske firmaer, når verdens førende messe for forbrugerelektronik, CES, løber af stabelen i Las Vegas i 2005.

Sammen med det danske handelskontor i Los Angeles er de seks virksomheder nemlig gået sammen om en fællesstand på messen, der har været udsolgt i månedsvis.

Blandt i alt 2.400 udstillere vil de mange besøgende derfor kunne finde Kiss Technology, Artcoustic, Vifa International, Noise Limit, Nanonord og Nextlink.

Nye produkter

For etablerede Kiss Technology handler det først og fremmest om at præsentere nye produkter for omverdenen.

- Vi viser en række nye produkter og teknologier, men nogle af dem vil jeg ikke afsløre nu, siger Bo Lustrup, marketingschef for Kiss Technology i Hørsholm.

Nogle af de ting, som Kiss tager med sig, har firmaet allerede vist i Europa til Cebit-messen. Det drejer sig blandt andet om plasmaskærme og optagere.

- Vi har etableret en mindre afdeling i USA, og der handler det meget om video-on-demand, fortæller Bo Lustrup.

Det er Kiss' tredje gang på CES, og ni personer tager af sted.

- Det passer os bedre end Comdex. Men bortset fra, at det ligger i Las Vegas, er det hårdt arbejde. Det værste er fødderne, for du går hele tiden. Det hele skal spille, og du har møder hele tiden gennem fire dage ? reelt er det en 18 timers arbejdsdag, forklarer Bo Lustrup.

Vi skal omvende folk
For firmaet Noise Limit handler det ikke bare om at lancere nye produkter, men også om at gøre opmærksom på, at selskabets produkt overhovedet eksisterer.

Noise Limit har udviklet en lydløs CPU-køler, og målet er ikke umiddelbart at få revet læssevis af ordrer til sig, men at få tegnet og fortalt, så producenterne lærer produktet at kende.

- Vores mål er at få markedsført os og opbygge en dialog med nogle specifikke producenter og partnere, der skaber ting med høj ydelse, Det er de produkter, der larmer, forklarer Jonas Pilgaard, salgs- og marketingsdirektør hos Noise Limit.

Succeskriteriet er derfor ikke en bunke nye kunder og verdensudbredelse ? lige med det samme i hvert fald.

- Vi skal ikke hjem med fyldte ordrebøger, men vi skal have dialogen startet. Når vi har så ny en teknologi, skal vi omvende folk. Der findes ikke et produkt som vores på markedet i dag, og derfor bliver det spændende at blive så bredt eksponeret, siger Jonas Pilgaard.

CES International finder sted 6. til 9. januar, og den danske fællesstand har nummer 55013.

Handelskontoret i Los Angeles er en organisation under Danmarks Eksportråd, som hjælper danske virksomheder med eksport til USA.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere