Mathiesen-firma: Gennembrud ventes i 2005

Michael Mathiesens svenske satsning, Cellpoint, har hentet yderligere kapital til selskabet ekspansion og markedsføring af sine produkter. Målet er et internationalt gennembrud, der skal give positiv drift i 2005.

Cellpoint, der udbyder mobile produkter og som har den tidligere 2M Invest-stifter, Michael Mathiesen i chefstolen opruster nu kapitalen for at skabe økonomisk fundament til udrulningen af tre produkter.

Cellpoint er en ny virksomhed, der bygger på fem virksomhedsopkøb inden for de seneste 12 måneder. Nu skal tre af virksomhedernes produkter sælges internationalt.

Til hjælp har Michael Mathiesen hentet nye investorer, der samlet har skudt yderligere 14 millioner kroner i biksen.

Gode netværk vigtige
Da emissionen var en rettet emission, har Cellpoint haft indflydelse på hvilke investorer, der skulle have medejerskab.

- Vi har lagt vægt på at få folk med gode netværk tilknyttet fra rundt omkring i verden, siger Michael Mathiesen.

De nye investorer ventes at kunne bidrage med deres viden og netværk til en yderligere udvikling af selskabet.

Cellpoint venter, at det første år med dets mange investeringer vil give et negativt resultat, men allerede næste år skal gennembruddet internationalt skabes.

Og det skal vise sig i resultatet.

- Vores break-even ligger omkring 40 millioner svenske kroner og vores forventninger er i hvert fald det dobbelte for næste år, siger Michael Mathiesen.

Salgspartnere
Salget af Cellpoints produkter vil ske gennem salgspartnere, der kan brede produkterne ud over kloden.

De tre produkter, som Cellpoint fokuserer på nu, er for det første 112nu's tyverialarm, der er bygget sammen med et kamera, så man både kan se og høre, hvad der foregår under et indbrud.

Det andet produkt er en overfaldsalarm fra Satsafe, som via et tryk alarmerer centralen, der kan følge ens position og i øvrigt høre hvad der sker under et overfald. Svensk politi benytter sig i dag af overfaldsalarmen.

Endelig er Cellpoint i gang med at sælge sit bluetooth-headset til mobiltelefoner, som selskabet fik fingre i via købet af Blue Technologies.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere