Det danske betting-selskab Better Collective kan endnu engang notere sig et rekordregnskab.
I løbet af årets andet kvartal steg omsætningen med hele 162 procent sammenlignet med samme periode sidste år.
Toplinjen går fra 15,2 millioner euro til 40 millioner euro i år, svarende til godt 300 millioner kroner.
Heraf udgør den organiske vækst 47 procent af væksten.
Samtidig understreger Better Collective, at den amerikanske forretning voksede flot i løbet af kvartalet, selv når kæmpe-opkøbet af amerikanske Action Network fraregnes.
Ebitda-resultatet tog også et stort skridt fremad. Væksten lyder her på 90 procent, hvilket er et spring fra 6,6 millioner euro til 12,6 millioner euro.
"Q2 markerer endnu et rekordkvartal i forhold til omsætning og NDC'er (new depositing customers), leveret til vores partnere. Samtidig fortsatte vi med en stærk profitabilitet og cash flow. De stærke resultater drives især af USA-forretningen, og af vores mediepartnerskaber, der har fået en gennembrud i løbet af andet kvartal," siger Jesper Søgaard, medstifter og CEO i Better Collective, i forbindelse med regnskabet.
Fra april til juni landede Better Collective tre nye aftaler om mediepartnerskaber. I løbet af de tre måneder kunne selskabet notere sig 38.000 nye NDC'er, der er nye kunder, som indbetaler penge hos en af partnerne.
"Højdepunktet for kvartalet har været afslutningen på købet af Action Network, der er en "game changer" og som konsoliderer vores ledende position som et sportbettingmedie i USA," tilføjer han.
Opkøb til 1,5 milliarder kroner
Tilbage i maj købte selskabet amerikanske Action Network for halvanden milliarder kroner. Det er Better Collectives hidtil største opkøb til dato.
Det amerikanske selskab blev stiftet for blot et par år siden, men er ifølge Better Collective meget hurtigt blevet det sted, som amerikanske sportfans søger hen.
De tre hovedmedier - Action Network, Action Labs og Fantasy Labs - anvendes af millioner af amerikanere til at få nyheder og analyser om sport, sammenligne odds fra spiludbydere og lignende.
Det kræver abonnement at få adgang til disse platforme for de sportsglade amerikanere.
Action Network - der har omkring 100 medarbejdere og hovedkvarter i New York - har desuden såkaldte affiliate-aftaler med store amerikanske spiludbydere, der betaler for at skaffe brugere til dem.