Da han gik ind i 2020 havde den eksentriske SpaceX- og Tesla-stifter Elon Musk en formue på cirka 27 milliarder dollar - svarende til over 163 milliarder kroner.
Her ved foden af 2021 tæller hans formue 188 milliarder dollar - over 1140 millarder danske kroner.
Dermed har han rundet en ekstrem milepæl. I løbet af 2020 er Musk gået fra plads nummer 50 over verdens rigeste, til nu at have overhalet Amazon-ejeren Jeff Bezos, og dermed er blevet den rigeste person i verden.
I løbet af 2020 er Tesla-kursen mere end nidoblet sig selv, og det var et kabløb i den elektroniske bilproducents aktiekurs, der tirsdag vippede 49-årige Elon Musk over målstregen som den mest velhavende med 1,5 milliarder dollar mere end Bezos.
For at gnide ekstra salt i såret, er Bezos blevet slået af en rival. Begge de to rigmænd ejer virksomheder, der konkurrerer i det private rumkapløb.
Er verdens rigeste ligeglad med penge?
Ud over sin 20 procents andel i bilproducenten Tesla, sidder Elon Musk på omkring 42 milliarder dollar i urealiserede papirgevinster på optjente aktier.
Disse værdipapirer kommer fra to tilskud, som han modtog i 2012 og 2018, hvoraf sidstnævnte var den største lønaftale, der nogensinde er indgået mellem en administrerende direktør og en bestyrelse.
Læs også: Bill Gates vippet af pladsen: Elon Musk er nu verdens næstrigeste
På trods af hans astronomiske gevinster har Elon Musk sagt, at han ikke har nogen interesse i materielle ting, og at han kun har få aktiver uden for sine indsatser i Tesla og SpaceX.
I sidste måned sagde han i et interview, at hovedformålet med hans rigdom er at fremskynde menneskehedens udvikling til en rumfartscivilisation.
”Jeg vil være i stand til at bidrage så meget som muligt til byen på Mars,” sagde han. "Det betyder bare meget kapital."