Artikel top billede

Stifterne af Contractbook. Pr-foto. (Foto: Pr-foto)

Dansk tech-selskab modtager millioner fra Skype-investor: Vil nu indtage USA

Danske Contractbook har netop modtaget 58,8 millioner kroner. Investeringsrunden er ledet af en amerikansk venturefond, der blandt andet står bag LinkedIn, Skype og Pinterest. Nu er planen at udvide til USA.

Det danske tech-selskab Contractbook har netop fået skudt friske millioner ind i virksomheden.

Samlet lyder beløbet på 58,8 millioner kroner.

Investeringsrunden ledes af venturekapitalfonden Bessemer Venture Partners, der også står bag selskaber som LinkedIn, Skype, Pinterest og Yelp.

Det skriver Contractbook, der blev etableret i 2017, i en pressemeddelelse.

Det er mindre end et år siden, at selskabet rejste er millionbeløb fra Gradient Ventures, der er Googles AI-fond.

Gradient Ventures er igen med i investeringsrunden, der også udgøres af nordiske byFounders og en række internationale venturekapitalfonde.

“Vi er kun nået hertil, fordi vi har et fantastisk produkt, der understøtter vores vision om at bygge bro mellem folks analoge virkelighed og en smartere, mere datadreven og automatiseret fremtid. Vi gør virksomheder klar til fremtidens arbejdsmarked, men vi hjælper dem også til øget effektivtet og et bedre overblik lige nu og her,” udtaler
direktør i Contractbook, Niels Martin Brøchner, i meddelelsen.

Contractbook, der står bag en digital platform til håndtering af juridiske dokumenter, har det seneste år haft en vækst på mere end 300 procent, fremgår det.

Derudover rundede selskabet 100.000 brugere for nyligt, der er fordelt over 75 lande.

Efter den nye kapitalindsprøjtning er planen at foretage et større fremstød i USA, lyder det.

“Med både Bessemer og Googles VC-fond i ryggen bevæger vi os ind i den globale superliga. Du får ikke et bedre setup i Silicon Valley. Det er vi meget stolte af, men vi er kun lige begyndt. Denne investering skal gøre os til Danmarks næste store internationale tech-succes. Vi skal overføre vores succes i Europa til resten af verden, så vi kommer til at skulle ansætte en masse mennesker og oprette afdelinger i USA,” siger Niels Martin Brøchner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere