Artikel top billede

(Foto: Christoffer Lund-Hansen)

Columbus fortsætter vækst i tredje kvartal: Melder om fremgang i alle forretningsenheder

Columbus har som ventet kurs mod en omsætning på to milliarder i 2019 og melder om vækst i alle selskabets forretningsenheder.

It-virksomheden Columbus er kommet ud af tredje kvartal med en omsætning på 1,4 milliarder kroner.

Selskabet oplyser i en fondsbørsmeddelelse, at det svarer til en organisk vækst på tre procent.

Samtidig lander selskabets resultatet af primær drift før afskrivninger - også kaldet for ebitda – på 165 millioner kroner, hvilket er en vækst på 48 procent.

"Jeg er meget tilfreds med resultatet for årets første ni måneder, hvor vi leverede organisk omsætningsvækst og stærkt EBITDA vækst. Generelt ser vi flot fremgang i alle vores forretningsenheder," siger Thomas Honoré, koncernchef i Columbus, i en meddelelse fra Columbus.

Forretningsområder i vækst

Columbus oplyser desuden, at specielt forretningsenhederne Commerce, Cloud, M3 og Columbus Care har haft stor fremgang sammenlignet med samme kvartal i fjor.

Helt specifikt fremhæver Columbus at Commerce og M3 er gået frem med henholdsvis 17 procent og 18 procent.

Den samlede omsætning for 2019 ventes af lande på 2 milliarder kroner, hvilket er i tråd med Columbus tidligere udmeldinger. Ebitda ventes ligeledes som tidligere annonceret at lande på 240 millioner kroner.

Læs også: Columbus’ salg af licenser styrtdykker - men cloud-salget vokser




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


CIO Trends 2024

På denne dag vil nogle af de nominerede til prisen som Årets CIO som keynotes, hvor de deler deres erfaringer og gode råd. Vi dykker desuden ned i de dynamiske ændringer, der præger it-leder rollen, hvor ledelse og strategi spiller en stadig større rolle i de komplekse it-organisationer.

24. september 2024 | Læs mere