Artikel top billede

Masser af penge til rådighed: Simcorp klar til at bruge 60 procent af overskuddet på opkøb

Simcorp er klar til at købe op, og topchef Klaus Holse har betydelige beløb at gøre godt med, hvis den rigtige kandidat skulle vise sig.

Danske Simcorp er klar til at købe op, og selskabet har betydelige summer at gøre godt med, hvis den rigtige mulighed skulle vise sig.

Direktør Klaus Holse siger til ITWatch, at selskabet bruger 40 procent af overskuddet på dividende og resten på at købe aktier tilbage eller på opkøb.

“Dukker der opkøb op, stopper vi med egne køb af aktier og bruger pengene her i stedet. I Italien gjorde vi præcis det. Vi stoppede med at købe egne aktier og købte selskabet plus et lille lån,” siger han.

Det sker med henvisning til Simcorps nylige opkøb af italienske APL Italiana, som i sommer blev købt for 35 millioner euro.

Simcorp har desuden netop overtaget AIM Software.

Det fortæller Klaus Holse om her: Med nyindkøbt it-selskab skal Simcorp ud og erobre kunder med datahåndtering: Her er topchefens plan

Klaus Holse siger til ITWatch, at Simcorp for tiden ikke er i gang med at købe flere selskaber op, men at selskabet hele tiden sonderer markedet.

Simcorp præsenterede i sidste uge resultatet for første halvår. Det viste en vækst i driftsresultatet på 57 procent.

Det kan du læse mere om her: Solid vækst for Simcorp i 1. halvår: Driftsresultatet er vokset 57 procent.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere