Artikel top billede

Indkørsel til byggeriet i Odense. (Foto: Dan Jensen)

Fagforbund: Omstridt byggefirma fortsat i gang på Facebook-byggeri i Odense

Byggefirmaet Tag og Facade DK arbejder fortsat på Facebooks byggeri i Odense, selv om det er blevet afsløret i både løndumping og skattesnyd, raser fagforbund.

Det britisk-ejede byggerfirma Tag og Facade DK er fortsat i gang med at arbejde på Facebooks store datacenter-byggeri i Odense, skriver fagforbundet 3F.

Det sker, selv om byggefirmaet i foråret blev afsløret i at have snydt 115 ansatte i løn, hvilket i februar førte til en regning på 6,8 millioner efter forlig med fagforbundet 3F.

Det kan du læse mere om her: Fagforbund siger stop: Arbejdere snydt i stor stil for løn på Facebooks byggeri i Odense

Dengang sagde storentreprenøren Mace, der har hyret det britiske firma, til fagforbundet at Tag og Facade DK var ‘på vej ud ad byggepladsen.’

Fagforbundet meddeler imidlertid nu, at Tag og Facade DK fortsat er i gang på byggepladsen, hvor det beskæftiger omkring 50 ansatte.

Til Fagbladet 3F meddeler Mace dog, at Tag og Facade DK’s tilstedeværelse på byggepladsen synger på sidste vers.

“Som tidligere udtalt er Tag og Facade DK på vej ud af byggepladsen. De er lige nu ved at afslutte mindre arbejdsopgaver samt udbedre defekter, hvilket er juridisk påkrævet. Så snart den proces er afsluttet, vil de ikke være af finde på byggepladsen længere,” meddeler Mace til fagbladet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere