EU's regeringer har nu godkendt det omstridte copyright-direktiv, der blev indgået 13. februar efter Europa-Parlamentet, Europa-Kommissionen og Rådet nåede til enighed om en politisk aftale.
Det skriver det rumænske EU-formandskab i et tweet.
De nye regler har været udsat for massiv kritik, mens forhandlingerne har stået på, da reglerne gør teknologiske platforme som Google News, det Google-ejede YouTube, Facebook osv. ansvarlige for, at der ikke sker ophavsretslige krænkelser.
Med andre ord skal det være slut med at dele musik, artikler, videoer osv. på de pågældende platforme uden ophavsrettighedernes godkendelse.
I løbet af forhandlingerne har forslaget til direktivet været udsat for massiv kritik.
Nogle har endda fremført et argument om, at direktivet "ødelægger internettet for altid."
Læs mere om kritikken her: Interneteksperternes mareridt er gået i opfyldelse: EU godkender omstridt direktiv, der "ødelægger internettet for altid"
Her er Googles svar
Det er især platforme som Facebook og Google, der kan blive ramt af det nye direkte.
Platformene skal tvinges til at indgå licensaftaler med de pladeselskaber og nyhedsmedier, der ønsker det.
Computerworld har fået en reaktion fra Google på beslutningen.
"En copyrightreform skal helst komme alle til gavn - inklusiv europæiske skabere, forbrugere små udgivere og platforme. Google vil nu nærlæse den endelige tekst i EU-direktivet og derefter fastlægge de næste skridt. Detaljerne er vigtige. Så vi ser frem til at fortsætte drøftelserne på tværs af Europa," lød det i et mailsvar fra Googles danske kommunikationschef, Jesper Vangkilde.