Artikel top billede

Photo by Artiom Vallat on Unsplash (Foto: Photo by Artiom Vallat on Unsplash)

Tager du vanvittigt mange billeder på ferien? Nu kommer det første SD-kort med plads til 1 terabyte data

Hvis du for alvor går og føler, at du mangler plads på kameraet, når du er afsted på ferie med familien, er løsningen kommet. Nu lanceres det første SD-kort med plads til 1 terabyte.

Vulkanøen Santorini i Ægæerhav ved Kreta er uden tvivl et smukt sted.

Står du fuldstændigt bjergtaget til sommer og lader udløseren køre på kameraet, så skal du måske overveje at investere i et nyt SD-kort med plads til hele 1 terabyte.

Sådan et er producenten Lexar kommet med, skriver The Verge.

Det rykker grænsen for, hvor meget plads der kan være på sådan en lille sag og svarer med en løs beregning til et sted mellem 150.000-200.000 billeder, hvis vi antager, at et billeder fylder 5-6 megabyte.

Der har i længere tid været snak om, hvorvidt et sådan kort ville nå ud til forbrugerne, og blandt andet SanDisk har barslet med det tidligere, men det blev aldrig til noget.

Man kan naturligvis argumentere for, at det ville være noget nemmere at tømme sit kort med jævne mellemrum og eksempelvis uploade billeder eller anden data op i skyen.

Men står du på et gudsforladt sted med den smukkeste udsigt er det rart at vide, at du kan tage omkring 150.000 billeder af solnedgangen.

Videoentusiaster kan dog se frem til omsider at få rigeligt med digitalt videobånd at arbejde med. Den tårnhøje kapacitet giver nemlig plads til mellem 10 og 20 timers skarpe 4K-optagelser.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere