Artikel top billede

Apple lander nyt patent: Se de - måske - kommende AirPods med helt nyt design

Apple har fået patent på et helt nyt design til det, der kan blive den næste generation af salgsbaskeren AirPod. De nye AirPods kommer til at afvige markant fra de nuværende. Se dem her.

Apples trådløse øretelefoner, AirPod, sælger fortsat som varmt brød.

De små trådløse ‘stænger’ blev lanceret i 2016 og ramte omgående et blødt punkt hos de mange Apple-fans i markedet med deres gode lyd, design og funktionaliteter.

Med to år på bagen ser det nu ud til, at Apple er på vej med en afløser til den første generation af de trådløse øretelefoner.

I hvert fald har selskabet søgt og fået patent på en helt ny model af trådløse øretelefoner.

Biometriske sensorer

Det fremgår af patentdokumenterne, at de nye øretelefoner står til at få indbygget biometriske sensorer, ligesom Apple vil designe dem på en måde, så de begge kan anvendes i begge ører og ikke i dag, hvor en AirPod hører til i højre øre og en i venstre.

Det kalder Apple for ‘universal fitting bud shape,’ og det er noget, som selskabet nævnte som et mål allerede da de første AirPods blev præsenteret for to år siden.

Ifølge patentansøningen vil ‘mindst een’ sensor i AirPod-øretelefonerne blive ‘konfigureret til at blive trykket op mod en del af tragus [den brusktap, der sidder foran øregangen, red]’.

Sensoren vil blandt andet måle puls, og data vil indgå i helbredsmonitorering sammen med data fra andre af Apples wearables som blandt andet Apple Watch.

Det er endnu uklart, om Apple vil sætte den beskrevne model i produktion.

Opdatering på vej

Det regnes dog for givet, at Apple inden længe vil lancere en opdateret version af de nuværende AirPods - angiveligt med mulighed for trådløs opladning.

Det pågældende patent sigter derfor efter efterfølgende generationer, som vil blive lanceret i årene efter.

Du kan se hele patent-ansøgningen med detaljeret beskrivelse her: United States Patent: Earbuds with compliant member

Du kan læse vores første test af AirPod fra julen 2016 her: Test af Apples splinternye trådløse AirPods: Gode, nemme - og faktisk til at betale




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere