Artikel top billede

OnePlus 6T byder på fingeraftrykslæseren inde i skærmen (Foto: Mr gizmo)

Ugen i tech: Fuldt læk af OnePlus 6T / Med ny interface giver AR mening i mobilen / Focal er smartbriller, som ikke er uhyggeligt grimme

Stort lækker viser, hvad der kan forventes af OnePlus’ kommende stjernetelefon. Nyt interface giver mobilen AR-evner mens Focal gør smartbrillen diskret.

Kinesiske OnePlus er på vej med hvad der ligner endnu en stærk og budgetvenlig telefon: OnePlus 6T.

Her vil der være tale om en efterårsopdatering til forårets OnePlus 6, og ifølge et fuldt lækket teknikblad vil der bydes særligt et nyt display og en ny skærm.

OnePlus 6 bliver omkring 2 mm højere end sin forgænger, men det vil give plads til et større 6,4 tommers display og et batteri med 3.700 mAh ombord – 12 procent større end hos OnePlus 6.

Dobbeltkameraet bagpå synes ikke at være forbedret, her bydes fortsat på et 16 + 20 megapixel setup som i OnePlus 6.

En særlig feature for OnePlus 6 bliver, at skærmen får sig et dråbeformet hak øverst i displayet, mens det samtidig vil gemme på en fingeraftrykslæser under skærmen.

OnePlus 6T vil få debut ved et event i New York, USA, 29. oktober kl. 16.00 dansk tid.

Se også: Test: OnePlus 6 fortjener at blive selskabets største mobilhit

Nyt AR-interface gentænker multitasking på mobilen

Mens de kinesiske mobilproducenter forøger at udfordre de etablerede producenter som Apple og Samsung er et britisk selskab denne uge med interessant AR-software til mobilen.

Under navnet ’Magic UX’ præsenterer selskabet et interface som forvandler mobilen til et virtuelt kontor, hvor applikationer er bundet op på enhedens fysiske placering i rummet.

I stedet for at skifte mellem apps ved at trykke på knapper og sortere mellem apps, kan det med Magic UX gøres ved at flytte enheden.

Teknologien ser lovende ud, og kan ses i aktion i videoen nedenunder.

Focal er smartbriller, som ikke er uhyggeligt grimme

Er det en type enheder, som har døjet med at overbevise forbrugerne, så er det smartbriller. Givetvis på grund af brillerne kluntede udseende og det, at de dermed signalerer deres funktion.

Her agter brilleproducenten ByNorth at gøre smartbrillerne Focal tilgængelig ved at satse på en enkel og diskret smartbrille, som styre på unik vis.

Brillen byder som andre smartbriller på indbygget heads-up display, men styres som noget unikt via en ringformet bluetooth-betjening.

Focal er som udgangspunktet designet til at være slukket, men kan altså vækkes til live via ringen, hvorefter der kan slås oplysninger om vejr, kalenderaftaler og beskeder op.

Brillerne kan forudbestilles fra i dag her.

Læs også: Nu har cheferne (også) knækket koden: Derfor har de set lyset i de nye teknologier




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere