Artikel top billede

Hele tre nye iPhone X lignende modeller kommer i spil til efteråret

Alt tyder på, at Apple helt vil droppe home-knappen i sine kommende produkter

Tre nye iPhone-varianter er på vej næste måned. Fælles for dem bliver, at de vil dele iPhone X’s fuldskærmsdesign.

Der kommer ikke bare en, men tre afløsere til Apples eksisterende iPhone X, når selskabet efter forventningerne præsenterer efterårets kollektion af iPhones.

Det erfarer Bloomberg, som underbygger eksisterende rygter om en kommende iPhone-trio fra tech-giganten.

Familien vil byde på en direkte afløser til den dyre iPhone X som samtidigt vil ledsages af en plus-variant med et gigantisk 6,5 tommer display ombord. Den store model rygtes til at få særlige multitasking-funktioner som kan udnytte det store display til at vise to apps side om side.

Afløseren til iPhone 8 får også et iPhone X lignende look, med en væg-til-væg display der vil strække sig over 6,1 tommer. Den vil dog være billigere, hvilket gør at den vil undvære stål og glasdesignet samt OLED-displayet fra iPhone X og i stedet få et enklere aluminiumsydre og et LCD-display.

Se også: To populære, men aldrende, Apple-produkter bliver omsider opdateret til efteråret

Fælles for den nye kollektion bliver, at hjemknappen skrottes til fordel for swype-betjening samt Face-ID til oplåsning af telefonen.

Med mobilerne vil Apple også præsenere en ny, kraftigere processor, givetvis døbt A12 med fornyede kræfter til telefonerne.

Med de nye iPhones vil Apple samtidig introducere en ny farvepalette som vil inkludere farver som grå, hvid, blå, rød og orange. Vedholdende rygter om dual SIM kompatibilitet bliver også nævnt på bordet

Sammen med de nye smartphones forventes Apple at løfte sløret for to nye iPads i pro-familien. Her forventes to modeller i størrelserne 10,5 og 12,9 tommer med et slankere og lettere ydre end hidtil. Her vil det også være Face-ID og swype-bevægelser der skal overtage Home-knappens funktioner.

Læs også: Apple ser ud til også at ville skrotte jack-stikket i næste runde af iPads




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere