Total stop for salg af varer i syv år - både fysiske produkter og software.
Sådan lyder ordren fra det amerikanske handelsministerium til amerikanske virksomheder om handel med den kinesiske it-kæmpe ZTE.
Forbuddet falder, efter det sidste år efter fem års undersøgelse kom frem, at ZTE havde købt amerikansk producerede komponenter til produkter, som siden i al hemmelighed blev solgt ulovligt til Iran, som er under amerikansk handelsembargo.
ZTE indvilgede i fjor i at betale 890 millioner dollar i bøde for det ulovlige salg af amerikansk-producerede produkter til Iran.
Det kan du læse mere om her: Smartphone-komet får bødestraf på seks milliarder kroner efter salg i forbudte lande
Desuden blev ZTE påbudt at afskedige fire ledende medarbejdere og lade hammeren falde på forskellige måde over yderligere 35 højtstående medarbejdere.
ZTE har siden fyret de fire pågældende topchefer, men har ikke straffet de 35 øvrige medarbejdere.
Og det er disse manglende sanktioner, der nu har fået det amerikanske handelsministerium til at lade hammeren falde på den hårdest mulige måde.
Forbuddet er totalt og kan blive ødelæggende for det store selskab, der producerer tele-udstyr - både smartphones og netværksudstyr.
Selskabet henter nemlig op mod 30 procent af komponenterne i dets udstyr hos amerikanske selskaber.
På den anden side er ZTE stor-kunde hos flere amerikanske selskaber som Microsoft, Intel og Qualcomm, hvis omsætningen vil blive direkte ramt af forbuddet.
Også Huawei er omgærdet af spionage-rygter i ikke mindst USA.
Det kan du læse mere om her: Huawei igen ramt af spionage-rygter: Snager selskabet i dine data - har vi noget at frygte?