Artikel top billede

Danske tech-iværksættere satser millioner: Har fået en fiks idé til en ny webshop

En række af de største navne på den danske it-iværksætter-scene satser stort på en ny webshop, der skal levere vegetarmad til døren.

Jakob Jønck og Thomas Ambus blev mange-millionærer på salget af løbe-appen Endomondo, og nu har de stiftet selskabet Simple Feast, der skal levere måltidskasser med vegetarmad.

Det skriver Børsen.

Det er planen at brugerne skal bestille måltidskasserne via en app eller via Simply Feats hjemmesider. Herefter vil brugerne få maden leveret til døren.

Investering fra Unity-stifter

Ifølge Børsen har de to Endomondo-stiftere også fået tilført kapital fra Unity-stifteren David Helgason samt Lars Fjeldsøe-Nielsen, der har en fortid i blandt andet Uber og Dropbox.

“For at lykkes skal vi have en del flere penge om bord, men vi har lagt et fornuftigt tocifret millionbeløb ind, som har givet os tid og ro til at lave alle de fejl, man laver, når man starter sådan noget op og bider skeer med et marked, som ingen har bekræftet," siger Jakob Jønck til Børsen.

Scorede kassen på løbe-apps

Endomondo blev i 2015 solgt til den amerikanske tøjproducent Under Armour for knap 575 millioner kroner.

Jakob Jønck ejede 10 procent af Endomondo, men herudover ejede han også 12 procent af den konkurrende app MyFitnessPal, der ligeledes blev solgt til Under Amour.

Det menes, at han scorede op mod 400 millioner kroner på salget af de to apps.

Læs også:
39-årig dansker scorer 400 millioner kroner på salg af fitness-apps

Danske Endomondo solgt for halv milliard kroner




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere