Telekort-selskab i ny satsning

A+ Telecom indleder onsdag en offensiv på det danske telemarked, hvor målet at gafle kunder inden for både bredbånd, mobiltelefoni og fastnet. Selskabet vil blandt andet udnytte sin baggrund inden for telekort.

Et af landets små og ukendte teleselskaber genopstår onsdag med nyt navn og helt nye produkter på hylderne.

Telecomplus har vokset sig stor på det danske telemarked ved at koncentrere sig om forudbetalte telefonkort med billig udlandstelefoni, som hovedsageligt bliver solgt i etniske butikker.

Onsdag kommer der langt flere retter på menukortet, selv om direktør Sandeep Sander endnu er tilbageholdende med oplysninger om priser og andre detaljer.

Han mener dog, at telekortet stadig har stort potentiale i Danmark, og det kan tyde på, at det også skal udbredes til nye forretningsområder.

I hvert fald er A+ Telecom, som selskabet har skiftet navn til, klar til at deltage i slaget om de danske mobilkunder. Der er indgået aftale om at købe sig ind på både TDC's og Sonofons mobilnetværk.

A+ Telecom er søsterselskab til bredbåndsleverandøren Arrownet, som satser på antenneforeninger og den trådløse FWA-teknologi. Det betyder, at Arrownets 25.000 kunder også vil få tilbudt de nye produkter fra A+ Telecom, men også, at Arrownet kan levere teknologi til teleselskabet.

Teleselskabet får også mulighed for at tilbyde ADSL, da det har indgået en aftale med TDC på det område. Hvis kunderne bor i et område, som Arrownet dækker med bredbånd, så kan tjenesterne i stedet leveres af søsterselskabet. Det fortæller Henrik Lind, der er direktør for Arrownet, som han selv stiftede ved at købe svenske Arrowheads danske forretning.

Sandeep Sander pointerer, at A+ Telecom vil gå efter at levere en samlet pakke til kunderne, som indeholder både bredbånd, telefoni og mobiltelefoni. Erhvervskunder kan også få IP-telefoni, hvis de ønsker det. Netop den samlede pakke skal både gøre det lettere for kunderne og give besparelser.

De helt store virksomheder vil A+-koncernen levere kraftige datalinier til fra sit tredje selskab, der har efternavnet Networks. Det driver et landsdækkende telenet, som Arrownets kunder i hele landet er koblet op til. Det net kan andre teleselskaber og store virksomheder også leje sig ind på.

A+-koncernen har ventureselskabet Nordica, som investoren Mogens Kjær står bag, som største aktionær med 40 procent. Otto Møndsteds Fond, som manden bag margarine-fabrikken med Oma-mærket lagde navn til, ejer gennem sit investeringsselskab 20 procent, mens Henrik Lind og andre ledende medarbejdere sidder på resten.

Ifølge Henrik Lind er det naturligt, at Arrownet og det nye teleselskab smelter mere og mere sammen, efterhånden som Arrownet får udvidet sit eget netværk. På den måde kan teleselskabet nemlig gøre sig fri af TDC.

Henrik Lind skønner, at Arrownet gennem antenneforeninger og FWA i løbet af nogle år kan nu ud til mellem en halv og en million danske husstande.




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere