"Det er et tyndt design. Og så bøjer den ikke"
Samsungs CEO J.K. Shins selvtillid var urokkelig, da han sagde disse ord på den store mobilmessescene i Barcelona, da S6 og S6 Edge blev lanceret for nyligt.
En sløv, lidt tvunget latter bredte sig mellem de mange journalister i rummet, som huskede tilbage til oktober, hvor #Bendgate var på sit højeste.
Dengang blev de nye iPhone 6 Plus beskyldt for at bøje, når folk havde dem i baglommen.
At have sin telefon i baglommen er åbenbart meget normalt i USA, men i hvert fald blev Apple beskyldt for at lave en telefon, som nu var blevet for tynd. Den gik altså i stykker ved bare at have den i lommen.
Fænomenet startede på Twitter og Instagram, hvor folk undrende delte billeder af deres telefoner. Kunne det virkelig være rigtigt, at den bøjede i baglommen?
En amerikansk blogger pustede til ilden, da han på Youtube-kanalen "unbox Therapy" bøjede en iPhone 6 Plus med sine bare hænder. Det startede en ren socialmedia-storm, hvilket fødte navnet og hashtagget #Bendgate.
Apple selv kom ud og forklarede og fremviste, at det ikke burde være muligt.
Men det var det.
Alle telefoner kan bøjes...
Tilbage til Samsung, som nu bliver beskyldt for selv samme problem.
Her er det dog ikke længere en "uskyldig" blogger, som står bag bøjningen, ej heller har brugere af telefonen fremvist eksempler på "virkelige" tilfælde, hvor telefonen har bøjet.
Nej, det er i stedet et amerikansk firma, som lever af at sælge forsikringer til smartphones, som har lavet videoen, der nu går viralt. Hatten af for god markedsføring.
Videoen viser, at en Samsung-telefon bøjer ved samme mængde tryk, cirka 50 kilo, som en iPhone 6, og også en HTC One (M9) får turen i en "BendBot".
Ens for de fleste af disse tests er, at de er ekstreme. Hvor ofte giver du din telefon 50 kilos pres på midten af telefonen? Jeg vil være så spydig at sige: Meget, meget sjældent.
Og samtidig er det ikke et unikt "problem" for iPhone 6 Plus og Samsung S6 Edge.
HTC One M9 blev også bøjet ved de ekstreme mængder tryk fra maskiner, og der findes ligeledes andre eksempler på nettet af Z1-telefoner, iPhone 5, Samsung S3 og S4 og Oppo-telefoner, som har bøjede hjørner, efter at folk har sat sig på dem.
Alle telefoner bøjer - hvis du giver dem nok tryk. Man får lyst til at linke til T-Mobiles CEO, John Legere's reaktion, da han blev spurgt til den oprindelige Bendgate.
Samsung var hurtig til at svare med en video lignende Apples ved den oprindelige Bendgate. Og efter at vi på Computerworld har haft Samsung S6 Edge, HTC One M9, har vi kun oplevet, at telefonerne er solide og ikke bøjelige - i hvert fald ikke ved normalt brug.
Under hele denne artikel har S6 Edge og HTC One (M9) været i skribentens to baglommer, og under mit 90 kilo tunge korpus er telefonerne ikke bøjede. Ikke det mindste.
Det samme gælder i øvrigt Apples iPhone 6, der heller ikke bøjer det mindste.
Derfor er hele virakken om 'Bendgates' ganske tåbelig.
Læs også:
Test: Samsung Galaxy S6 Edge er en Samsung telefon som faktisk er flot - og hurtig