Mobile World Congress, Barcelona. Samsung har haft et år i modvind.
Selvom selskabet i Danmark har haft et udmærket år, så halter det globalt.
Det kan du læse mere om her: Samsung i krise: Indtjening styrtdykker - kan billige telefoner redde selskabet?
S5-modellen var for mange en stor skuffelse, hvilket har været til at føle på for verdens største mobilproducent.
Kunderne var langt fra imponerede af en telefon af plastik, hakkende software og bloatware til en af de højeste priser på markedet.
Det har fået Samsungs globale profit til at køre nedad i en spiral. Og selv om den koreanske gigant stadig leverer et klækkeligt overskud, så har det seneste år gjort meget ondt.
Derfor skulle der også noget af et produkt til for Samsung, hvis giganten skulle vise verden, at den stadig kan bygge telefoner, som er værd at bruge 5.000 kroner eller mere på.
Samsung har i hvert fald gjort sit bedste ikke bare med én enhed, men med to.
Selskabet har lyttet til de mange klagesange, som både kunder og pressen har sunget. Samsung har faktisk ikke haft andet valg.
Og det har resulteret i Samsung Galaxy S6 og S6 Edge.
Væk med plastikken!
En af de absolut største kritikpunkter bag Samsungs telefoner har altid været materialevalget.
Mens firmaer som Apple og HTC for længe siden har bevæget sig over til metal som hovedmateriale, så stod Samsung fast i beslutningen om, at plastik er godt nok.
Og plastik er et godt materiale. Hvis altså plastikken er god nok. LG har lavet udmærkede premum-telefoner i plastik.
Ligeledes har OnePlus One og Nokia, men Samsungs har altid virket langt billigere at stå med, end de mange tusind du egentlig havde givet for dem.
Med S6 og S6 Edge er plastikken gemt væk og erstattet af metal og GorillaGlass.
Bagsiden har fået samme GorillaGlass som fronten, og det nye Gorilla Glass 4 skulle være langt mere ridseresistent.
Dog er det lidt tydeligt, hvor Samsung har fået inspirationen fra.
Især bunden med højtaler, strøm og minijack-stik ligner fuldstændig en iPhone 6. Men alle låner, og indtil videre er vi bare glade for, at platikken er væk.
Den buede skærm
Og begge telefoner føles gode at have i hånden.
Et problem med Note 4 Edge fra Samsung, der også havde en buet skærm, var, at den skar sig ind i hånden. Det føles til at Samsung har fået rettet det, og i stedet kommer med to buede kanter.
Når telefonen er slukket kan du swipe kanten, hvorefter kanten alene vil vise tekst såsom klokken, næste aftale, ulæste beskeder eller missede opkald. Fin funktion. Når skærmen er tændt kan du tildele forskellige kontakter en række farver på startstærmen.
Et let swipe fra siden, og kontakten vises frem i en fin animation, og ligeledes vises der en pulserende farve, når en bestemt kontakt ringer eller skriver.
Skærmen er rar at bruge. Kurven giver nogle gode og naturlige bevægelser for fingrene, men hvor brugbart det reelt er, må tiden vise ved en test.
Ren udrensning i softwaren
Et andet punkt som Samsung altid har fået tæsk for, var softwareoverfladen Touchwiz. Touchwiz er Samsungs grafiske overflade, som ligger oven på Android, der giver telefonen et "Samsung-look", så den ikke ligner alle de andre.
Men det var i lang tid været grimt, kluntet, langsomt, hakkende og fyldt med ubrugelige gimmicks og features.
Ikke længere.
Touchwiz har fået sig en ordentlig makeover, og alle de forvirrende knapper er skiftet ud med enkel tekst, og softwaren ligner nu en blanding mellem Android 5.0 med Material Design og iOS 8 - men stadig med lidt Samsung-sjæl.
Det er første gang nogensinde, at jeg skriver dette, men softwaren ser flot ud, der var ikke en masse ubrugelige features, og der var ingen hakken.
Et lynhurtigt kamera
Kameraet er et af de punkter, hvor Samsung ofte har fået ros, selvom at kamerasoftwaren har været en noget rodet fornøjelse.
Kameraet på S6 og S6 Edge er udstyret med 16 megapixel, en F1,9 linse med optisk stabilisering. Billeder taget med kameraet var flotte og skarpe, og kameraet er konstant i standby i baggrunden, så når du skal tage et billede, så er appen klar på under et sekund.
Samsung kommer desuden med en egenproduceret version af et mobilt betalingssystem.
De fleste vil nok sige "bla bla Apple kom først", men Samsung virker rent faktisk til at have gennemtænkt systemet.
I hvert fald kan du betale med din telefon, selv på standere, som normalt kun tager imod magnetstriber. Det vil sige, at du kan bruge din Samsung-telefon til at betale med på næsten alle steder, hvor der tages kort. Du skal bare føre telefonen hen ad siden på kortstanderen.
Samsung starter med at udrulle Samsung Pay i USA og Korea, og det vides endnu ikke, om Samsung Pay kommer til Danmark.
Læs også: Samsung præsenterer den nye Samsung Galaxy S6 - og S6 Edge