Din telefon har fået vokseværk. Den første iPhone var på sølle 3,5 tommer, og siden er telefonerne år for år vokset til både 5 og 5,5 tommer.
Så overvejer du en af gigant-telefonerne, kaldet phablets, har der aldrig været flere modeller på markedet: iPhone 6 Plus, LG G3, OnePlus One, Sony Z3 og så ikke mindst Samsungs Note-serie.
Her er Note 4 den nyeste model i Samsungs Note-serie - og på hele 5,7 tommer (og ikke over seks, som vi fejlagtigt siger i ovenstående video).
Og lad os bare løfte sløret med det samme: Samsungs Note 4 er både dejlig og dyr.
Design: Næsten et farvel til plastik-fantastik
Og så er Note 4 et godt bevis på, hvad der sker, når en virksomhed lytter til sine kunder.
Samsung er i mange år - med rette - blevet kritiseret for at bruge en billig og tynd plastik til at dække telefonerne.
Samsungs plastik-fiksering har derfor alt for mange gange betydet, at en ellers lækker Samsung-telefon er endt med at føles som et billigt produkt - mens konkurrenterne lavede telefoner i aluminium og flottere plastik.
Der er noget galt når discount-telefonen OnePlus One føles bedre i hånden end Samsungs dobbelt så dyre top-model.
Så det er på tide, at Samsung leverer både Note 4 og Samsung Galaxy Alpha med kanter i metal.
Det er måske en lille ting, men skal du betale knapt 6.000 for en telefon, er det rart at føle, at producenten har gjort en indsats.
Læs Samsung Galaxy Aplha-anmeldelsen her: Test: Her er dommen over Samsung Galaxy Alpha
Det er en stor telefon
Selve telefonen er en gigant på 5,7 tommer og vejer 176 gram. Og hvis du skulle være i tvivl, så er det rigtigt stort for en telefon.
Specielt de 176 gram gør at du konstant mindes om, at du går med Note 4 i lommen, og med mindre at du har en genvej til Narnia i din venstre bukselomme, så vil telefonen føles meget stor og synlig, så snart at den kommer ned i et par jeans. Tætsiddende kvindebukser? Glem det.
Måske lyder det som pjat, men med de store telefoner er du konstant opmærksom på at have det med på en anden måde end med en telefon på 4 eller 4,5 tommer.
Både når du skal lempe den ind i vinterjakkens lommer - eller når du mærker kanten presse sig ind i hoften, når du bukker dig for at binde dine sko.
Holder du desuden telefonen op til øret så er de metalliske kanter så skarpe, at de skærer sig en lille smule ind i øret.
På bagsiden finder du desværre den samme tynde plastik, som skal minde om læder fra de tidligere udskældte telefoner.
Til gengæld skal Samsung igen have ros for at have et bagcover, som kan tages af, så der er fri adgang til SD-kort, SIM-kort og batteriet, som kan udskiftes.
Både Samsung Galaxy S5 og S5 Mini samt flere andre Android-modeller fra Sony er vand- og stødtætte, men den teknologi er af uvisse årsager ikke med i Note 4-modellen - og det er med til at bekræfte opfattelsen af en topmodel, som ikke helt er i top, heller ikke hos Samsung selv.
Fronten er af GorillaGlass 3 og burde derfor kunne holde til daglig brug og undgå de frygtede ridser.
Samsung skal desuden have ros for at have udnyttet telefonens størrelse til fulde, og har gjort skærmens kanter så tynde som muligt.
Det betyder, at selvom skærmen er meget stor, så virker den ikke så stor. Den har en 0,2 tommer større skærm end OnePlus One, men er til gengæld kun 3-4 millimeter bredere.
I det højre nederste hjørne af Note 4 finder du desuden S-pennen, som glider helt ind i telefonen når du ikke bruger den. Mere om pennen senere.
Skærmen
Skærmen på Note 4 har en opløsning på 2.560 x 1.440 pixels og er en AMOLED-skærm fra Samsungs egne fabrikker.
Dermed har Note 4 en af de højeste pixeltætheder på en smartphone, kun matchet af LG G3. Og en opløsning på de 5,7 tommer, som er højere end et almindeligt FullHD tv.
Derfor er skarpheden ikke så overaskende meget imponerende, specielt når du læser tekst på telefonen eller kigger på billeder.
AMOLED-teknologien betyder desuden at specielt sort fremstår som ægte sort - men til gengæld har Samsung skruet helt op for farverne, hvor specielt rød står ekstra rødt. Til sammenligning er LGs G3-skærm langt mere neutral i sin farvegengivelse.
Det giver Note 4-skærmen rigtigt flotte farver, men ved siden af en iPhone 6 Plus er skærmen direkte gullig når der skal vises hvid på skærmen.
Samsung-software: Grimme arvestykker på loftet
Note 4 kører Android i version 4.4.4 (Kitkat) og står til at få næste udgave af Android, kaldet Lollipop, inden for de næste par måneder.
Note 4 er derudover udstyret med den nyeste version af Touchwiz, Samsungs egen grafiske overflade.
Har du allerede set eller oplevet enten Samsung Galaxy S5 eller Alpha, så har du også set Note 4-softwaren. For Softwaren er præcis den samme bortset fra en række ekstra funktioner til S-pennen.
Det kommer vi ind på lige om lidt.
Samsung kommer som sædvanligt med en stor mængde apps, som Samsung mener, at du har behov for.
Er du ikke enig, så er det bare ærgerligt, for de kan ikke slettes. I stedet kan du deaktivere dem på startskærmen, men som grimme arvestykker ligger de på loftet og fylder op.
Samsung er ikke alene om at spamme din telefon. Sony gør det samme, LG ligeså og Huawei installerer endda spil som Candy Crush eller "cookie-killer-jeg-ligner-alle-andre-mobilspil"-spil.
Jeg har sågar en mappe på min iPad, som hedder "Apple-crap", hvor en række af Apples egne apps må se sit endeligt, da jeg ikke kan fjerne dem.
Undersøgelser viser desuden, at mange af Samsungs apps aldrig bliver brugt, men bare ligger og fylder både visuelt og virtuelt på telefonen.
Det handler ikke om, at vi skal kunne slette sms-appen på Note 4, men hvorfor har jeg fået PEN.UP på min telefon, uden at jeg har bedt om det?
Dertil har Samsung også Samsung Galaxy Apps, en app-butik udenfor Google Play.
Det sker i et forsøg på at lokke Samsung-brugere til at lægge deres penge hos Samsung i stedet for at forgylde Google via Google Play-butikken.
Og mens ideen er god, så er der er det kun Samsungs egne apps der er unikke i Samsung-butikken - og for brugeren er det noget skrammel at konstant at skulle tage stilling til to forskellige butikker uden nævneværdig forskel.
Samtidig er det nok ikke gennem en yderligere fragmentering af brugeroplevelsen, at Samsung skal tage kampen op med Apples integrerede univers.
S-pennen
S-Pennen er den del af Note 4, som deler vandene mest.
Det er ikke bare en pen, som vi bedst kender den fra Pocket PC´ere og Palm Pilots fra starten af 00'erne, men den har et hav af funktioner - nogle smartere end andre.
Om man har lyst og har brug for en stylus til sin telefon er et spørgsmål om temperament.
Mange af de personer, som har set mig med telefonen og pennen har grinet af mig. "Det er gammeldags" eller "du kan jo lige så godt bruge fingeren".
Enig. Man kan bruge fingeren ganske udmærket på enhver smartphone - og Note 4 er stadig en skøn telefon uden, at du bruger S-pennen, men magien starter først, hvis og når du bruger Pennen.
Denne anmelder bruger nok, ulig sin generation, stadig meget kuglepen og har en del kreativt arbejde i sin fritid, og pennens reaktionstid (hvor lang tid inputtet er om at vise sig på skærmen), er næsten øjeblikkelig.
Samtidig giver spidsten af pennen sig en smule, så det rent faktisk føles som at skrive med en rigtig pen. Den er desuden trykfølsom i flere niveauer, hvilket giver et resultat som at tegne med en tusch.
Du kan tage et eller flere screenshot, skrive/tegne direkte på billedet og sende det via mail, sms eller andre tjenester på under 30 sekunder, og du kan skrive noter, numre eller navne ned, og telefonen kan så omdanne numrene og navnene til kontaktoplysninger.
Måske en gimmick, men det er gennemført og godt udarbejdet og klart en af de bedste stylus-funktioner på markedet for smartphones og tablets sammen med Surface Pro 3 og de specialiserede Wacoom-tablet computere - hvis du altså bruger den.
Kamera
Kameraet er et 16 megapixel kamera med optisk stabilisering og autofokus.
Billederne er virkelig flotte og detaljerige ved billeder taget udenfor, og indenfor og i dårligt lys tager den rimelige billeder.
De har dog en tendens til at blive noget slørede, men det er ikke, så at man ikke kan bruge billederne.
Samsungs kamera app er enkel at bruge, men der er dog mulighed for avancerede indstillinger om HDR, lysstyrke og lignende - ligesom du nemt kan tilpasse selve kamera-appen, så lige præcis dine egne genveje tilgængelige direkte menuen.
Ekstra features og tilbehør
Ud over S-pennen kommer Note 4 også med en pulsmåler og fingeraftryksscanner.
Begge dele er et godt eksempel på at hvis man ikke kan gøre det ordentligt, så skal man helt lade være.
Pulsmåleren sidder på bagsiden ved siden af blizten og dens resultater virkede i test stærkt svingende - og det eneste der ellers er at sige om den er, at hvis du baserer dit helbred på måleren så har du måske for alvor brug for at tale med en læge.
Fingeraftryksscanneren fungerer - næsten - hver gang. I modsætning til Apples skal du dog trække fingeren ned over den i stedet for at lade fingeren hvile på skanneren. Denne anmelder skulle derfor bruge to hænder hver gang telefonen skulle låses op - mens iPhone 6 Plus kun kræver en hånd.
Hvad der er rigtig spændende er det ekstra-udstyr, som vil komme til salg til Note 4.
Mest interessant er de VR-briller, som skulle komme til Danmark til december. Brillerne er udarbejdet i samarbejde med Oculus Rift og bliver sandsynligvis de første rigtige VR-briller som private kan købe.
Du kan læse mere om Samsung og Oculus Rifts VR-briller i vores førstehåndsindtryk her.
Batteri: Stor telefon og stort batteri
Batteriet i Note 4 er et 3.220 mAH batteri af den samme størrelse, som der er at finde i den nye Nexus 6. Den store forskel er dog, at man på Note 4 kan tage batteriet ud og erstatte det med et fuldt opladt, hvilket for mange super-brugere er en fordel.
Selvom den store skærm trækker godt på batteriet, så er levetiden godkendt.
I de fem dage i træk, hvor jeg testede telefonen, oplevede jeg at komme igennem hver eneste dag med strøm til overs. Ofte en med 20 til 30 procent ved sengetid. Og det efter en hel dag med websurfing, Spotify- og Youtubestreaming, fotografering og opkald og sms'er.
I det hele taget er det vores oplevelse at en af de største fordele ved de nye store telefoner er, at batteriet er vokset tilsvarende og nu endelig leverer strøm nok mindst til en hel aktiv dags brug.
Konklusion: Køb den for batteri og skærmstørrelsen
Note 4 er en gigantisk telefon, hvis niche vokser sig større og større.
Har du for alvor behov for den medfølgende stylus, så Note 4 uanset prisen på 6.000 kroner, ikke til at komme udenom.
Du skal til gengæld overveje en af de andre modeller på markedet, hvis du overhovedet ikke har tænkt dig at bruge pennen - eller hvis du allerede har en Note 3. Forskellen er ikke stor nok til, at det vil være værd at udskifte, med mindre at du er en Note-fan, som bare må have den nyeste nye.
Til gengæld er designet og kvaliteten af telefonen godkendt - selvom der stadig er for meget koreansk skinnende plastik til stede.
Ser man bort fra pennen, som vi stadig ikke er helt sikre på at vi ville få brugt i hverdagen, så er vores favoritdel af Samsung Note 4 den flotte skærm og den lange batterilevetid.
Begge dele kan du også få hos LG G3 og iPhone 6 Plus - og det understreger for alvor Samsungs dilemma med Note 4: Den er såmænd meget god, men det er konkurrenterne også.
Læs også: Test: LG G3 har den flotteste skærm nogensinde set på en telefon
Læs også: Test: Sony har gjort sin bedste telefon endnu bedre