Artikel top billede

Vil have TDC-folk tilbage på arbejde - men mobilerne er inddraget

De strejkende TDC-ansatte skal helst komme tilbage på arbejde hurtigst muligt. Nu er problemet bare, at ledelsen har inddraget deres mobiltelefoner.

Den omfattende strejke blandt teknikerne hos TDC, der blev indledt mandag, betyder, at forhandlingerne mellem TDC og Dansk Metals Landsklub nu er blevet fremrykket til tirsdag formiddag.

Det var ellers planen, at parterne først skulle mødes igen den 3. juni.

Det meddeler fællestillidsmand og talsperson Lars Jørgensen til Computerworld, da vi fanger ham på telefonen, mens han er på vej til TDC for at forhandle.

"Vi skal mødes klokken 10," siger han.

Eftersom strejken er overenskomststridig, opfordres medarbejderne af både TDC og Landsklubben til at genoptage arbejdet, men den meddelelse er det lettere sagt end gjort at få ud til de strejkende TDC-ansatte.

"Ledelsen har inddraget de strejkendes mobiltelefoner, og der er mange af dem, der først kommer i morgen - så vi kan ikke få dem kaldt på arbejde og sige, at vi går i gang, fordi vi ikke kan ringe til dem," forklarer Lars Jørgensen.

Han henviser til, at de strejkende medarbejdere kan se mere information på metaltele.dk.

"Landsklubben opfordrer derfor de strejkende medlemmer til at kontakte deres respektive tillidsrepræsentant," står der blandt andet.

Der er dog også flere andre meddelser på siden.

Blandt andet har Kabel anlægsgruppen Sydsjælland indrykket denne ganske korte besked:

"For hver dag i TDC bliver vi fattigere. Slut nu, vi forlanger en reallønsstigning til alle."

Læs også:

Strejke hos TDC - teknikerne har forladt arbejdet




IT-JOB

Politiets Efterretningstjeneste

Bliv AD-specialist hos PET

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Generalist med flair for økonomi i projekter og drift

LARS LARSEN GROUP

Project Manager, Digital & It

Danske Commodities A/S

IT Systems Engineer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere