Artikel top billede

(Foto: Torben Klint)

Japan-firma tæver KMD: Lover storkunde fin gevinst

Op imod 19.000 brugere vil nyde godt af nyt it-system, lover leverandør, der tævede KMD i kampen om storkontrakten.

I Aalborg Kommune tør vinderen af et kæmpe udbud - det japansk-baserede Fujitsu - nu juble.

I hvert fald har it-kæmpen netop udsendt en pressemeddelelse om sejren over storkunden, hvor KMD blev nedkæmpet.

"Kontrakten, der er vundet i stærk konkurrence med KMD, er på seks år med mulighed for forlængelse i yderligere tre år," fremgår det af pressemeddelelsen.

KMD valgte da også i første omgang at klage over tildelingen af kontrakten til Fujitsu, men trak siden klagen tilbage, da den ikke blev tillagt opsættende virkning.

Og nu går Fujitsu så i gang i det nordjyske.

Lover bundlinje besparelser

"Med Fujitsus økonomisystem Prisme og Silkeborg Datas lønsystem får Aalborg Kommune en løsning, der føder data ved kilden, og som vil smidiggøre kommunens arbejdsgange og tilbyde den nødvendige afrapportering i form af ledelsesinformation."

"Samtidig med væsentlige effektiviseringer i arbejdsprocesserne, vil kommunen også opnå reelle bundlinjebesparelser, som rammer driftsbudgettet, når løsningen går i luften i januar 2015", lover John Jensen, der er sales director fra Fujitsu, i pressemeddelelsen.

I alt 19.000 ansatte i kommunen vil blive brugere af systemet, oplyses det.

27 danske kommuner anvender Fujitsus økonomisystem Prisme, de 21 af dem samt én region anvender den fælles koncernløsning, oplyser den japansk-baserede it-kæmpe.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere