Hos TDC er rigtigt mange ansatte organiseret hos Dansk Metal.
Og her har Per Påskesen, der er forbundssekretær for Dansk Metals IKT-sekretariat, flere syn på forslaget fra Produktivitetskommissionen om at undersøge mulighederne for opsplitning af TDC.
"På den ene side kan det være meget fornuftigt for at have et sundt marked, hvor der er plads til alle og sund konkurrence," siger han.
Men det afgørende er i hans optik, hvorvidt TDC vil investere det fornødne i ny infrastruktur.
"For hvis TDC sænker sine investeringer på området, så bør der komme stigende fokus på en opsplitning i en eller anden form," udtaler han.
Han peger på, at der er mange måder at gøre det på. Og det er også værd at holde sig for øje, at dokumentationen for et indgreb er betydelig, pointerer han.
Investeringer skal bibeholdes
Men forbundssektretæren angriber også sammenligningen med BaneDanmark.
For det første er bredbåndsområdet meget mere komplekst. Med flere teknologier - som trådløse forbindelser - og vi kører jo kun på en slags skinner.
Dertil kommer, at Dansk Metal ikke ønsker, at folketingspolitikere via noget svarende til Togfonden skal bestemme, hvordan udbredelsen af bredbånd skal foregå.
"Så sammenligningen er meget billig," siger Per Påskesen.
Så længe TDC vil opretholde et ordentligt investeringsniveau i udbredelsen, bliver en opsplitning ikke relevant, mener han.
"Men det kan man sagtens sætte spørgsmålstegn ved, om TDC vil," udtaler han.
I øvrigt kalder Per Påskesen hele rapporten for en "tynd kop te" uden ambitioner.
"Man burde være meget mere offensiv og komme med bud på, hvordan man blandt andet får bredbånd i udkantsområder," påpeger han.